Proiectul privind extinderea rețelei de apă și canalizare în municipiul Botoșani va fi finalizat în luna august, au anunțat reprezentanții societății Nova Apaserv, respectiv Elsaco.

Din cele aproape 70 de străzi din municipiul Botoșani unde s-a intervenit pentru astfel de lucrări, s-au predat către Primăria Botoșani 57 de străzi, iar dintre acesta 26 sunt în perioada de notificare.

Două străzi sunt neîncepute încă, respectiv Calea Națională ieșirea către Cătămărăști și o parte din Pietonalul Transilvaniei. Sunt finalizate și nepredate șapte străzi, care vor fi finalizate imediat ce se îndreaptă vremea și încă trei străzi unde mai avem de lucru pe ele”, a declarat reprezentantul firmei Elsaco.

Cătălin Fetcu, director în cadrul societății Nova Apaserv, susține că în există și probabil vor mai exista plângeri ale locatarilor din zonele mărginașe cu privire la starea drumurilor.

În principal este vorba de zone cu străzi neamenajate, în zone unde cu greu am putea să le spunem urbane, având în vedere că nu există o infrastructură dezvoltată”, a menționat Fetcu.