Cauti un loc de munca?! Nova Apaserv face angajari

Operatorul de apa a scos la concurs mai multe posturi. Candidatii isi vor putea depune dosarele pentru inscriere pana pa data de 27 septembrie. Se cauta casier, manager financiar, operator tratare apa tehnologica, instalatori, mecanici auto si soferi.

 

Pentru postul de casier candidatii trebuie să aibă domiciliul în comuna Stăuceni, studii medii, vechimea constituind un avantaj.

 

Pentru postul de manager financiar în cadrul unității de implementare a proiectelor, sunt necesare studii superioare cu diplomă de licență în profil economic și experiență atestată cu documente, în derularea unor proiecte din fonduri europene sau guvernamentale.

 

Pentru  operator tratare apă tehnologică în cadrul stației de epurare Botoșani, sunt necesare studii medii sau școală profesională în domeniul tehnic / mecanic. Și în acest caz vechimea constituie un avantaj.

 

Compania de apă se află în căutarea și a unui instalator de apă – canal în cadrul Sectorului Darabani, oamenii potriviți fiind căutați în orașul din nordul județului sau zonele limitrofe. Candidații trebuie să aibă studii medii sau cursuri de calificare în meseria de instalator apă și canal, cei cu vechime fiind prioritari.

 

Nu în ultimul rând, societatea are nevoie și de un mecanic auto pentru sectorul auto, post la care se cere o vechime de minimum 2 ani de zile dar și de un șofer care să aibă domiciliul la Bucecea, studii medii, permis de conducere pentru categoriile B, CE și, din nou, o vechime de minimum 2 ani de zile.

 

Persoanele interesate de aceste posturi trebuie să-și depună dosarele la sediul societății Nova Apaserv până la data de 27 septembrie 2018, ora 13:00. Proba scrisă la acest concurs va avea loc în data de 3 octombrie de la ora 9:00

 

de |2018-09-24T13:27:52+03:0024 septembrie 2018|Uncategorized|

Leave A Comment