Din noiembrie, UPC majorează facturile tuturor clienților

UPC România, compania de cablu deţinută de grupul american Liberty Global, şi-a anunţat clienţii că valoarea facturii UPC va fi majorată, începând din luna noiembrie 2918, cu 3,5 Lei  (TVA inclus) lună, această majorare reflectând, potrivit companiei, o parte din creşterea costurilor de furnizare a serviciilor. UPC precizează de asemenea că abonaţii au dreptul de a denunţa unilateral contractul, în termen de 30 de zile de la data notificării.

„Această modificare tarifară reflectă o parte din creșterea semnificativă a costurilor de furnizare a serviciilor. (…..)

În conformitate cu prevederile articolului 51 alineatul (7) din Ordonanță de Urgență nr. 111/2011 privind comunicațiile electronice, cu modificările și completările ulterioare, în cazul în care nu sunteți de acord cu această modificare, aveți dreptul de a denunța unilateral contractul, în termen de 30 de zile de la dată primirii prezenței notificări, fără plata niciunor penalități sau despăgubiri. În acest sens, va puteți prezența în orice magazin UPC pentru a depune cererea de reziliere.” se arata in notificarile trimise clientilor. 

de |2018-10-08T13:02:22+03:008 octombrie 2018|Uncategorized|

Leave A Comment