Un botoșănean în vârstă de 50 de ani a fost rănit grav, în urma unui accident de muncă produs la o firmă din judeţ. Bărbatul era muncitor necalificat la o societate specializată în instalaţii electrice, iar marţi lucra la extragerea unor stâlpi dezafectaţi. La un moment dat, în timp ce muncitorul se afla cu spatele la unul dintre stâlpi, acesta s-a rupt şi a căzut peste el, rănindu-l grav.

„Conform celor comunicate de către angajator, în timp ce se efectuau lucrări de extragere a unor stâlpi dezafectaţi, un stâlp s-a rupt şi, în cădere, a lovit lucrătorul aflat cu spatele, accidentându-l. Angajatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, ulterior fiind transferat la spitalul de Neurochirurgie Iaşi”, se precizează într-un comunicat de presă al  ITM Botoșani.

Evenimentul, soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către angajator, iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani.