PSD se răzbună pe foștii parlamentari care au părăsit partidul din cauza lui Liviu Dragnea. Deputatul  Mihaela Huncă a fost retrasă dintr-o comisie parlamentară a Camerei Deputaților fără să i se aducă la cunoștință în prealabil. În momentul de față Mihaela Huncă este membră a Partidului Pro Românie, condus de Victor Ponta.

M-am întâlnit întâmplător, pe holurile de la Parlament, cu câteva persoane destul de importante din PSD și care mi-au spus: D-na Huncă, faceți prea mare influență în sistemul de învățământ de la Botoșani. Nu am știut la ce se referă. După care mi-au spus că, cei din conducerea PSD – Organizația Botoșani au cerut cu celeritate să fiu schimbată din comisia de învățământ, științe, tineret și sport”, a spus deputatul Mihaela , actual parlamentar al Partidului Pro România.

Parlamentarul susține că acest lucru s-ar fi întâmplat la cererea social democraților de la Botoșani, adică mai exact la solicitarea senatorului Doina Fedorovici, cunoscută ca fiind extrem de răzbunătoare.

Am crezut că este un zvon, dar mi s-a confirmat că de fapt este real și am fost anunțată de la comisie printr-un telefon că într-adevăr PSD a făcut demersuri să fiu retrasă din comisia de învățământ spunând că nu sunt locuri disponibile pentru deputații neafiliați. Nici o problemă, eu rămân profesor, pot să particip la dezbaterile comisiei. Este o răutate pe care nu prea o înțeleg dar mă așteptam, chiar mă gândeam că m-au lăsat prea mult în comisie”, a mai adăugat Mihaela Huncă.