Doina Federovici este numele candidatului PSD care se va regasi pe lista partidului la alegerile europarlamentare. Asa sustin surse avizate din cadrul filialei judetene Botosani. Aceste alegeri vor avea loc duminica 29 mai 2019.

In prezent Federovici este senator si vicepresedinte la nivel national al PSD. Doina Federovici nu a emis inca nici un comunicat de presa pe aceasta tema. Ea e de asteptat sa se regaseasca pe aceste liste dat fiind faptul ca in calitate de presedinte la filiala Botosani a reusit sa fie in permaneta pe placul sefilor de la Bucuresti. Astfel ea isi va prelungi cariera politica cu inca 5 ani la un salariu in jur de 8000 de euro net pe luna. La care bineinteles se adauga cheltuielile de functionare ale unui birou de europarlamentar.

In PSD Botosani deja incep sa se anunte candidaturile. In functie de rezultatele la alegerile europarlamentare in cadrul filialei se va stabili exact care sunt persoanele pe care se va miza. Se considera eligibile la PSD 13 locuri la alegerile europarlamentare din mai. Nu este exclus ca Doina Federovici sa prinda locul 14