Vasile Chiru a participat la Zilele Eminescu

Incredibilul s-a produs. Participand la Zilele Eminescu in calitate de Consilier Local, Vasile Chiru NU a facut atac cerebral. El a ascultat tot ce s-a vorbit, a votat corespunzator si a avut o atitudine de partid corecta. Despre pataniile lui Vasile Chiru cu scrisul si ganditul puteti citi aici (https://www.botosaninecenzurat.ro/20170302-mam-facut-consilier-si-sau-suparat-uni-pe-mine-vasile-chiru.html)

Si din nou Vasile Chiru a gandit. El nu mai scrie pe facebook, da numai share. E mai sigur. Daca dai share nu ai cum sa gresesti cu cratima. Si nimeni nu mai hahaieste pe la colturi sau in presa. Practic fostul lider de sindicat a inventat scrisul cu share. Doar apropiatii si cei cale-l cunosc bine pot intelege sentimentele exprimate de Vasile.

Stirea de presa este de fapt ca modul in care Vasile Chiru a tinut piept avalansei de poeti, academicieni, rectori, decani, literati si ganditori este absolut remarcabil. Este suspectat ca face exercitii pentru a-i lua locul Doinei Federovici la sefia partidului.

Acesta este un articol de bine despre Vasile. A facut progrese mari. Asa ca il rog sa dea SHARE.

de |2019-01-16T07:00:14+02:0016 ianuarie 2019|Botosani Cenzurat, TOP NEWS|

Leave A Comment