Este clar că locurile de parcare au devenit o mare problemă pentru Botoşani atâta vreme cât până şi prefectul judeţului se ia la bătaie pentru a prinde o parcare liberă. S-a întâmplat miercuri la prânz, când Dan Şlincu l-ar fi lovit în urma unei altercaţii verbale pe Cezar Nicuţă,  membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) .  Bătaia ar fi avut loc în biroul prefectului, iar victima susţine că are o înregistrare făcută cu telefonul.  La rândul său, prefectul judeţului susţine că nu l-a lovit pe Nicuţă însă acesta ar fi dat buzna în biroul său după ce ar fi avut iniţial o altercaţie cu jandarmul aflat la intrarea în Palatul Administrativ. Prefectul spune că reprezentantul ATOP i-a reproşat pe un ton obraznic că ocupă abuziv locul de parcare din faţa Palatului Administrativ. Mai mult, după aceast incident, la terminarea programului Cezar Nicuţă l-ar fi urmărit cu maşina prin oraş pentru a-l intimida.

Cert este că atât prefectul Dan Şlincu cât şi Cezar Nicuţă au formulat plângeri penale unul împotriva altuia la Poliţie .

Mai jos aveţi o înregistrare video cu victima prefectului Dan Şlincu care povesteşte cum a fost agresat de reprezentantul guvernului în teritoriu.