Nu e nici o gluma! Cea mai are afacere din  Botosani s-a produs sub nasul nostru, fara sa stim, fara sa banuim. Toti magnatii imobiliari ar fi invidiosi si exista cativa care cu siguranta si-ar taia venele pe lung pentru ca nu au stiut pontul! Afacerea a fost desconspirata ieri in cadrul emisiunii Dosarul Zilei, produsa de Botosani Necenzurat la postul local Tele`M

 

Cristian Egner si-a tras intrare privata la Casa Sindicatelor din Botosani. Fiul fostului primar, fondator al clubului Koma a reusit sa aiba propria cale de acces in Casa Sindicatelor. Iata incredibilul:

Este vorba despre intrarea de la fostul club Koma care este acum proprietate privata. Initial s-a crezut ca Sindicatele au inceput sa isi instraineze din patrimoniu, dar nu e adevarat. Egner a ridicat practic constructia pe terenul municipalitatii in urma cu cativa ani. Dupa ce clubul a dat faliment, el a ramas cu intrarea. Spatiul in suprafata de 18 metri patrati, are niste scari care coboara si nu duc nicaieri. Noii chiariasi ai spatiului de la subsolul Casei Sindicatelor au zidit capatul scarilor si implicit intrarea lui Egner si au construit alta. Imediat dupa ce spatiul a fost inchiriat de niste investitori care au deschis un club, Egner a emis pretentii de chirie pentru intrare. Investitorii nici nu au vrut sa auda si au construit alta cale de acces, asa ca Egner Cristian a ramas cu spatiul. El este proprietar pe o intrare. Cum s-a obtinut autorizatie de constructie pentru asa oribilitate este lesne de inteles. Cusca nu respecta nici o norma de urbanism. Chiar daca s-ar gasi acum vreun vinovat, fapta e prescrisa. Chioscul ar putea avea diverse utilitati, insa, lipsa vadului comercial l-a deterrminat pe Egner sa stea sa astepte un fraier care sa ii dea chirie pe o intrare. Deocamdata nu l-a gasit. Exista la fel de bine si posibilitatea ca cineva de la Primaria sa fie corect si sa decida demolarea oribilitatii nefolositoare. Este greu de crezut ca se va intampla acest lucru. Pana atunci Cristian Egner ramane proprietar, intabulat cu acte in regula pe o intrare.