D.Federovici, presedinta PSD Botosasni, senator si decident in toate, lumina ochilor rudelor ei, membra in comisia SRI din Senat si logic in comisia Ciordache, nu s-a mai putut abtine. A emanat repede repede un comunicat de presa imediat ce s-a anuntat ca licitatia la drumul BT-TG Frumos s-a anulat. Desi un oras intreg o injura si isi baga si isi scoate,(mana din buzunare de ciuda), D.Federovici compunea. Am sa il public fara bani asa cum face ea pe la mai toate institutiile media din targ dar in schimb am sa il traduc pe intelesul tuturor.  Eu n-am mai auzit de scriere bipolara insa am dat acum peste una. E clar caz de studiu dupa ce-si termina vacanta in Parlament. Sunt unii medici care cu siguranta ar dori sa o disece. Iata cum incepe.

Federovici: „Finanțarea este asigurată, iar licitația se reia în 4 februarie. Modernizarea DN 28B, Botoșani – Târgu Frumos este un obiectiv prioritar pentru PSD.

  • Pentru inceput se observa ca F.D. isi pune titlu la propriul comunicat. Nu cumva sa dea peste el vreun jurnalist mai intelept si sa-i bage un titlu aiurea. Sau scurt. Cu cat mai lung cu atat mai bun pentru F.D. A dat copy paste de anul trecut si de acum doi ani si de cand era ea prin politica si i-a iesit fraza asta. Ca sa o comentam e simplu. Eu unul as putea si urat, dar ii spun frumos 😮 laie, nu te credeam. Nu te credem ca e obiectiv prioritar pentru PSD. Ca sa il citez pe idoul tau Victor Ponta, Fa Doina: PSD a fost intr-un fel sau altul la guvernare 75% din totalul de 30 de ani de democratie. Cat de prioritar a fost daca in 25 de ani guvernare nu s-a pus un petec de asfalt.? Zi fa! A, da, a fost prioritar sa scape Dragnea de la puscarie. Si odata cu el si tu sa ramai pe functie, ca daca Daddy pleaca si tu mulgi vaca la Stauceni.

Guvernul PSD+ALDE a alocat fondurile necesare derulării proiectului de reabilitare a drumului Botoșani-Târgu Frumos și va relua licitația în regim de urgență în data de 4 februarie 2019.Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a declarat astăzi că modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos reprezintă un obiectiv de investiții prioritar pentru actuala guvernare, care va fi realizat, chiar dacă s-au înregistrat întârzieri determinate de neîndeplinirea condițiilor tehnice de către constructorii care au depus oferte.

  • In regim de urgenta a fost facuta si licitatia de anul trecut. Numai ca actele au fost tinute la sertar. Probabil nu a castigat cine trenuia, ca la ditamai lucrarea, are si partidul de finantat o campanie electorala. Nu ma gandeam la tine F.D. cand spuneam de finantare ca tu n-ai bilet in liga campionilor. Ma refeream la sefii tai, da aia care nu-si mai scot capul din casa ca-i huiduie lumea. Asa. Te repeti cu aia cu prioritatea esti redundanta daca stii ce e aia. Si incepi sa arunci vina. Ca PSD nu e de vina niciodata. Si, e logic ca daca in ecuatia asta erau niste PSD-ei si niste constructori, sa fie vinovati constructorii. Ei au depus F.D. documentele la timp. Ati avut un an sa le verificati. Ati cerut doua prelungicir si deoadata nu-s bune ofertele. Da chiar ne crezi autisti asa ca sa ne mangai pe cap si sa adormim fericiti in poalele-ti?

Atât eu, cât și colegii mei de la PSD Botoșani am urmărit îndeplinirea tuturor procedurilor legale pentru a promova acest proiect. Ne-am preocupat de emiterea Hotărârii de Guvern, alocarea fondurilor în buget prin susținerea de amendamente în Parlament, am prezentat Guvernului motivele pentru care trebuie reabilitat acest drum până la organizarea licitației. În acest punct nu mai este treaba politicului ci a specialiștilor de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să evalueze dacă se îndeplinesc cerințele pentru realizarea lucrărilor de construcție”, a declarat Doina Federovici.  

  • Bai omule bai, F.D. chiar se crede. Ea isi declara singura. A ajuns la polul 2. Ea incerca o prosteala tipic politicianista. Cica n-a mai fost treaba ei, ci a specialistilor de la CNADR. Da` pe aia cine i-a pus? Nu tot voi? Si daca a-ti vazut ca nu-si fac treaba, ce naiba nu i-ati fugarit de acolo. Geme tara de specialiste. Numai in Videle intre 18 si 25 de ani toate-s specialiste. Si daca nu mai era treaba ta, ce te bagi in seama cu declaratii la oglinda si facturi la presa?

Guvernul PSD+ALDE a înțeles necesitatea și importanța îndeplinirii acestui obiectiv de infrastructură pentru județul Botoșani și va susține în continuare finanțarea acestei investiții.Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere se va organiza astfel încât după depunerea ofertelor, evaluarea acestora să fie realizată în cel mai scurt timp posibil, pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede.

  • Uai tu chiar ne crezi cretini? Ai mai spus asta de doua ori in 7 randuri si tot de doua ori ti-am spus ca nu te credem. Citeste mai sus raspunsul de la primul paragraf si e valabil si aici. Va doare pe voi in funcd cat de repede or sa fie evaluate ofertele. Doua randuri mai sus tocmai ai spus ca nu e treaba ta. Acuma e? Ai revenit la polulul 1. In scris.

„La fel cum ne-am ținut de promisiune cu modernizarea drumului Botoșani – Suceava vom face și cu Botoșani – Târgu Frumos, chiar dacă suntem criticați de aceiași membrii ai Opoziției din județul nostru, care ne-au boicotat și atunci și acum și au votat în Parlament împotriva aprobării sumelor de finanțare a lucrărilor la drumul DN 28B, Botoșani-Târgu Frumos. PSD Botoșani va comunica transparent de fiecare dată toate demersurile realizate la nivel parlamentar și guvernamental pentru aprobarea investițiilor de la nivelul județului”, a completat președintele PSD Botoșani. 

  • Inchide F.D. apoteotic cu inca o declaratie ce si-a luat-o singura. De data asta cu o minciuna cat casa lui maica-sa de la Stauceni de mare. Sau a eie, ca nu se stie cui i-a facut-o Cornell`s Floor. Drumul Botosani-Suceava era proiectat si licitat si cu contractul semnat cand ati venit voi PSD la putere. N-ati avut de ales si ati respectat legea si ati dat constructorului banii care erau prinsi in buget, sa poata incepe lucrarile. V-ati folosit de ocazie sa faceti un chef la Stejarul si sa va faceti imagine. Asta faceti si acum, de parca cineva v-ar crede. Asa de transparent PSD-ul doamna F.D incat de cand ati devenit smecher de rang inalt ati facut o singura conferinta de presa la care o sa-mi para rau mult timp ca n-am fost, si gata. Dupa ce v-a tabacit presa si platita si neplatita fundul cu intrebari care mai de care fara raspuns pentru dvs, ati fugit. Si n-ati mai venit. Asa ca nici chestia cu transparenta nu o musc, cel putin eu. Prin comunicate platite nu e transparenta. E scamatorie.

Chestia asta cu declaratie care si le ia singura are o explicatie cred eu. Asa se linistea cand era mica. O trimitea mama in ultima camera acolo la Cosula unde s-a nascut sa-si dea o declaratie. Si se linistea ca-i placea ce declara.

Indrazneste sa crezi!

Dar acum, in timp de isi lua singura declaratii, o tanara isi  pierdea viata pe drumul BT-TG Frumos. In accident. Inca o viata din lungul sir ce le-a luat acea sosea in timpul guvernarii de 25 de a PSD-ului, care, se vede, chiar are grija.