1. Liviu Radasanu, acest expert in cracanat buci bune de pupat, vrea la Primaria Botosani. Dupa Tibuleac, Flutur si Turcanu a venit randul loteristei Minca sa se lase alintata si mangaiata de fostul „taietor de frunze la caini„, asa cum il alinta pe Livache unul din foștii șefi.. Am gresit folosind Livache ca asta e denumire de greu si Radasanu abia abia daca stie pe ce bancnota e Eminescu.

Declaratiile fulminante ale acestuia de pe la conferintele de presa ALDE, pe unde s-a pricopsit de la o vreme, nici macar nu merita bagate in seama. Dar asta cum ca el va castiga Primaria Botosani e prea de tot. A gresit iarba copilul, i-au luat pacanelele mintile. Pentru ca da! Liviu Radasanu e omul care a invins aparatele. A dat in ele pana a prins 5 septari. Nu stiu daca mai da, dar a dat de s-a julit la buricele degetelor. Coborat de pe scaunul de pacanele, s-a intalnit cu alta jucatoare de top dar la alte jocuri, Minca, loterista si pareroleaga si impreuna au facut cuplul de aur al politicii Botosanene. Da, Minca e in Botosani si face politica si cauta sa aduca la ALDE cat mai multi reesapati in ideea ca la alegeri vor prinde un loc de ceva. Dar, sa revenim la Radasanu.

Iata ce declara el saptamana trecuta:

„Pe data de 23 februarie, vom organiza alegerile structurii municipale. Este un eveniment important pentru că echipa care va ieși din aceste alegeri, va fi echipa cu care vom ataca primăria și Consiliul Local. Targetul pe care ni s-am propus este obținerea funcției de primar pentru ALDE Botoșani și construirea unei majorități în jurul ALDE”

Deci tineti-va bine pe scaune. Targetul pe care si l-a propus este sa fie primar si sa faca o majoritate in Consiliul Local. Si daca nu? Daca nu, nu spune ce se intampla, ramane asa. Echipa cu care Radasanu isi propune sa ia Primaria Botosani este invincibila. Este condusa de Liliana Minca, inca in reparatii de dupa divort si guraliva pe la posturile centrale unde reuseste de fiecare data sa ma faca sa schimb canalul. Urmeaza familia Fediuc, mama tata si fetite, o familia aflata nu demulta vreme in dosarul  scandalului cu jaful de la Rompetrol. Vin tare Ovidiu Mimor si Mihai Tibuleac doi politiciani totali ale caror unice realizari in cariera e ca au papat niste bani de la stat si ca amandoi si-au tras pensiuni la Putna. Fostul sef al politiei rutiere incheie lista de prezentare. Nu se stie daca la alegeri se va prezenta in chiloti sau va trece la ceva mai hard, inspre nud.

Cu ei Liviulica se simte invincibul. Exact ca atunci cand se punea la aparat si-si spunea ca nu se poate sa nu-i dea, ca deh, vorba aia: „daca joci cu bucurie nu se poate sa nu-ti vie„, sau „daca joci frumos si bine, cartea e mereu cu tine„. Si prinde tupeu, manat de la spate de loterista si gasca noua de la ALDE care seamana mai mult a adunatura de crasma decat de membri de partid.

Si ca sa vezi ce politician bun e el, nici nu stie cu cine e in alianță  si la ce vasla trebuia sa traga. Asa ca Doinita, mai marele aliantelor din Botosani, la o intalnire in decembrie i-a tras-o repede si scurt peste cap lui Liviusor

Când a coborât din clădire de la Prefectura , senatorul Doina Federovici s-a îmbrățișat și pupat cu Radasanu, după care l-a pus repede la punct:

– Tu ești în alianță cu noi, măi?

– Da…

– Nu se vede!

Mai” a plecat capul a inghitit in sec si a realizat ca aiurea a atacat Consiliul Local si Primaria pentru ca ambele sunt conduse de PSD. Flutur are un rol decorativ si nimeni nu-i impiedica pe PSD-isti, care au toate majoritatile posibile, sa faca treaba. Statul mult degeaba si cu ochii in aparate afectează cortexul si canci gandire. Asa ca ultimul lui atac s-a concentrat asupra primarului Flutur care a avut tupeul sa-si ia si el concediu. La fel si Minca, tot de concediul lui Flutur s-a luat ca altceva nu stie. Din crasma de la Tex nu poti fi pusa la curent cu ce se intampla in jurul tau. Iar la baiatii de la Saturn de la hotel, de la Stanesti, de unde mai aflai si tu una alta, nu mai are cum sa afle pentru ca nu mai are bilet de intrare. Posibil ca biletul sa-si fi gasit alta mai tanara. Aaaaaa si bani canci, Ca de cand a plecat Michi de la partid, sunt cam goale conturile.

Pana la urma poanta zilei e : Liviu Radasanu e convins ca va fi primar. El este sprijinit de Liliana Minca. In surdina se aude incet Margareta Clipa si pasii nervosi ai lui Federovici.