Oferta de la Politia Botosani: Daca maine nu ai sac cu nisip in masina, stai acasa!

Si nu numai sac cu nisip. Concomitent trebuie sa ai in vehicolul pe care il conduci urmatoarele: rezervor de rezerva cu combustibil, lanturi antiderapante si lopata. Un comunicat de presa distribuit astazi de IJP Botosani indica faptul ca altfel, daca iti lipseste ceva din cele enumerate mai sus, mai bine stai acasa. Vremea in opinia politistilor botosaneni se anunta a fi rea, vitrega chiar pentru soferi, in opinia meteorologilor se anunta ca se va incalzi. Dar, meteorologii nu ne pot aresta asa ca va fi foarte frig afara si vreme proasta pentru sofat. Daca nu credeti, uitati prognoza meteo:

 

Neaparat vineri, sambata, duminica si luni trebuie de stat in casa. Orice sofer care nu are cele necesare deplasarii se supune unui risc inutil si in plus, exista probabilitatea sa fie certati de politisti. Omisiunea politistilor se refera la echiparea soferilor si ce trebuie sa aiba in ruccsac in caz ca raman blocati in trafic sau pe vreun drum inzapezit. Conserve, ac, ata, costum de azbest, masca de gaze, chibrite, carlige de pescuit, briceag multifunctional, patura, izmene sosete de schimb, incarcator de mobil, papusa de adormit, fluier, laterna, casca de protectie, ochelari, cort si bidoane de apa.

In timp ce IJP Botosani facea morala soferilor si ii invata despre starea vremii, in Botosani se vindeau in piata tigari fara timbru, elevii puteau cumpara tigari sau bautura fara a avea varsta necesara, niste firme mai faceau oleaca de evaziune, cativa barbati isi bateau nevestele si cativa medici luau niste spaga.

Si nu in ultimul rand se intampla asta: https://www.stiripesurse.ro/pericol-de-explozie-in-boto-ani-un-tanar-a-intrat-cu-ma-ina-intr-o-cisterna-incarcata-cu-gpl-iar-cinci-tone-de-gaz-s-au-scurs-pe-asfalt_1322081.html

Comunicatul politistilor din Botosani continua demential cum ca pietonii sa nu circule pe carosabil ci doar pe trotuare. Iar strada trebuie traversata doar pe zebra.

de |2019-01-30T18:18:24+02:0030 ianuarie 2019|Botosani Cenzurat, TOP NEWS|

Leave A Comment