Angajatii din Palatul Administrativ sunt protejati la maxim. Ei sunt pretiosi.

Pentru ca au devenit pretiosi odata cu marirea lefurilor, angajatii Prefecturii sau ai CJ si-au insemnat calea de acces. Terasa institutiei guvernamentale din Piata Revolutiei a fost impanzita cu panouri care atentionau ca pe jos se luneca. Bine, nu se aluneca deloc, dar,  pentru orice eventualitate, s-au plantat avetizarile, terasa semanand evectiv cu un camp de mine. Esplanada din fata Precturii a fost impanzita cu panourile de avertizare, mult mai multe ca numar decat panourile pe care institutia le-a realizat pentru Centenarul Unirii de exemplu. Uite-asa arata terasa:

 

Fie prefectul se pregatea sa organizeze un concurs de mers pe jos sau cu bicicleta printre jaloane, fie angajatii din palat au fost supusi unui test de vigilenta. A prins, deoarece  ieri, nimeni din institutia cu pricina nu s-a accidentat, tot personalul fiind apt de serviciu astazi. Si ca tot a fost ocazia de semne, cativa mai caposi si-au trantit si niste marcaje cu parcarea interzisa. Caposi e putin spus deoarece daca parcarea este interzisa, este interzisa pentru toata lumea. Dar daca tu ai folosit semnul parcarea intezisa doar ca sa iti rezervi loc de parcare atunci esti un bou pentru ca nici nu ai voie sa parchezi pe locul pe care ai interzis parcarea cu semn rutier. Practic ti-ai interzis sa parchezi, Si, oricum semnul acesta de parcare interzisa este si ilegal si abuziv folosit deoarece institutia Prefecturii nu este autorizata sa marcheze locurile de parcare. Poate cel mult sa concesioneze, dar nici asta nu a fact-o, de aici izbucnind si toata tarasenia cu directorul de la Urban Serv, Cezar Nicuta.

Si cand te dai jos din masina, sa nu uitj sa te dai cu capul in jos si cracii in sus ca sa poti citi semnul: „pericol de alunecare”. Oricum ala din semn pare a fi Helmut Dukadam plonjand s-o scoata din vinclu. In alta ordine de idei este de asteptat ca pe terasa Palatului Administrativ sa apara si alte semne. Ideal ar fi sa vedem panouri cu: „atentie serpi”, „pericol de oboseala”, „ura, maine e zi libera”, „s-au pus lefurile pe card”, „atentie bea-ti cafeaua”.

Cu siguranta insa ca un panou mare, unul imens pe care sa scrie :”ZONA LIBERA DE CORUPTIE” , nu se va vedea prea curand,

de |2019-01-31T17:47:49+02:0031 ianuarie 2019|Galerii FOTO, TOP NEWS|

Leave A Comment