Sute de familii din Botosani lasate in paragina de nepasarea vicelui Murariu (video de groaza)

Din cauza gulerului scrobit de la camasa, viceprimarul Murariu nu mai poate intoarce capul sa vada in dreapta si in stanga. Alta explicatie nu este, dat fiind faptul ca el locuieste in imediata vecinatate a celor mai stricate drumuri din Botosani. Si, conform dispozitiilor primarului, Marian Murariu este cel care trebuie sa se ocupe de intretinerea si asfaltarea drumurilor, el trebuia sa verifice cum intra drumurile in iarna cand nu se mai poate asigura mententata si in pixul stau stau toti pivotii, toate bucsele si toate amortizoarele de la toate masinile din oras.

Pentru cine nu stie, Primaria poate fi data in judecata pentru starea drumurilor si daca o masina se deterioreaza din cauza unui drum sticat, primaria este obligata sa plateasca reparatiile la service. Exista si un precedent, fostul avocat si jurnalist, defunctul Dinu Buceceanu a castigat un astfel de proces asa ca nimeni nu trebuie sa ezite. Cel mai probabil si www.botosaninecenzurat.ro va fi unul dintre cei care va face acest lucru.

Drumurile cele mai stricate din Botosani sunt : Drumul Tatarilor, str Gheorghe Hasnas, str Cernavoda, si str. Izvoarelor. Cum arata primelor doua strazi se poate vedea in filmuul de mai jos

 

In spatele masinii, casa in care viceprimarul Murariu locuieste impreuna cu mama si cu tata se afla la maxim 50 de metri. Postarile celor din Drumul Tatarilor care nici pe jos nu mai pot merge s-au viralizat. Un angajat al primariei, Bogdan Betenchi, chiar unul din cei care se ocupa cu reparatia strazilor, aflat in subordinea lui Marian Murariu nu a putut ajunge vineri pana in Drumul Tatarilor. La mijlocul strazii Hasnas el a preferat sa faca cale intoarsa declarant: „Nu am vazut in viata mea astfel de drum. Nu am putut sa ajung pe Tatarilor, riscam sa imi rup masina in doua.

Marea parte a cetatenilor din zona sunt rupti practic de oras pentru ca nici taximetristii nu mai doresc sa preia comenzi in zona. Nici nu vin sa ia comenzi, nici nu aduc pe nimeni.

In tot acest timp viceprimarul Marian Murariu se pregateste de Ziua Indragostitilor si de Dragobete. El lucraza foarte tare la capitolul imagine fiind preocupat de Zilele Eminescu, de viitoarele constructii din Botosani. La ultimul capitol nu are nici un merit ca se construieste pentru ca viitoarele constrctii nu sunt ale lui si nici nu depind in nici un fel de el. Dar daca nu ar fi astea cu ce ar mai apararea Murariu la ziare? Nicidecum cu constructiile carora le-a pus bete in roate sau la cele unde avizele au mers pe repede inainte. Cu drumurile nici atat pentru ca sunt jalnice.

Cel mai probabil Drumul Tatarilor va intra in reabilitare in aceasta primavara, urmand a fi asfaltat complet. Viceprimarului Murariu ii revine misiunea sa gaseasca resursele ca Primaria sa asfalteze si drumurile de legatira.

 

de |2019-02-04T08:00:17+02:004 februarie 2019|TOP NEWS, Uncategorized|

3 Comments

  1. vecinul 5 februarie 2019 at 16:48 - Reply

    Pe Dr Tatarilor de unde incep casele noi aproape toti au intrat in strada cu 4,5 m iar altii cu mai mult pt ca fiind in marginea orasului nimeni nu a vazut cum isi muta fiecare gardurile mai in strada si in felul acesta s a ingustat Dr Tatarilor la jumatate si apa nu are unde sa se duca .In dreptul cimitirului Eternitatea drumul este dblu fata de capatul celalalt

  2. Chirila 7 februarie 2019 at 21:13 - Reply

    Și pe Hatman Arbore va invit sa vedeți cum rămân mașinile inamolite în glod! Mulțumită lui Muraru

Leave A Comment