Un sonda de opinie facut chipurile de DCNews circula zilele aceastea printre membrii ALDE Botosani si este promovat la greu pe retelele de socializare. El indica faptul ca in acest moment acest mai toti locuitorii judetului ar vota cu Tariceanu la alegerile pentru presedinte.

Cam asa arata fake-uk celor de la ALDE Botosani.

Alegeri prezidențiale 2019. SONDAJ Botoşani. Conform sondajului DC News, locuitorii din Botoşani au optat pentru Călin Popescu Tariceanu: 41,28%, Liviu Dragnea: 16,60%, Alt candidat: 15,32% şi Klaus Iohannis: 11,91%.

Tariceanu: 41,28% (97)

Dragnea: 16,60% (39)

Alt candidat: 15,32% (36)

Iohannis: 11,91% (28)

Ponta: 7,23% (17)

Firea : 3,40% (8)

Ciolos: 2,55% (6)

Hunor : 1,70% (4)

Ca si cum in mintea celor de la ALDE Botosani, aici traiesc doar numai niste prosti si ei cu cateva conferinte de presa facute in anonimat, gata, l-au scos pe Tariceanu presedinte in judet. Ca sa fie totusi in coalitie, l-au scos pe Dragnea cu cateva procente in fata lui Johannis si uite asa, s-au apucat de sheruit. Numai ca, ce prezinta ei nu este un sonda, e doar un vot al celor care citesc DCNews. Si ca sa nu se faca de cacao, n-au spus cati au votat la intrebarea prentru aleeri. La ce rezultate au iesit, cu siguranta au votat doar ei si au mai dat si pe lana sa iasa treaba cat de cat credibila.

Evident ca si-au dat like-uri ei intre ei, si au postat si niste comentarii de o rara profunzime, cum numai niste oameni invatati pot. :))

Comentariile negative au fost sterse in totalitate asa ca sa le faca in ciuda haterilor.

Eduard Luca, cica presedinte la la tineret: Perspectiva, Atitudine, Tenacitate, Inteligenta, Loialitate, Evolutie. Niste chestii care probabil nu le are dar si le doreste. Sau doar a conchis asa ca un guru al politicii din Centrul Vechi.

Presedinta Liliana Minca Ghervasiuc: „….un presedinte care apara drepturile si interesele cetatenilor”. Exact asa a facut cand s-a ales cu dosar ca n-a stat la rand la permise. El apara interesele cetatenilor coalizand in jurul infractorilor si a cercetatilor penal.

Iar Aurel Fediuc, intre doi mici si un cotlet la Lebada a conchis: „Oamenii incep sa faca diferenta”. Asta m-a rapus. „Oamenii incep sa faca diferenta”. Cata profunzime ascund vorbele astea. Un adevar nespus niciodata a tasnit din putul intelepciunii lui Fediuc. Oamenii incep sa faca diferenta. Si mai foloseste si semnul exclamarii. Deci nu e axioma. E o exclamatie ca si cum ar striga Evika!.  Oamenii incep sa faca diferenta! A aflat si el saracu ca nu gainile o fac.

Dar, comentariile negative nu au lipsit deoarece unii membri cand au dat share n-au mai avut rabdare sa stea sa stearga. Iata aici

 

Pana si unul care nu are treaba cu Botosaniul s-a mirat. Iar altii s-au revoltat ca li se sterg comentariile. De aici se vede cat de democratic ar fi ALDE daca ar veni la putere. Din fericire pentru noi, nu va veni.