Registrul Comerțului Botoșani intenționează să radieze din oficiu 170 de firme (Vezi lista!)

Motivul pentru care Registrul Comerțului va radia respectivele firme este acela că nu este respectată o prevedere din Legea nr. 182/20162008 privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale. Prin urmare, persoanele fizice autorizate şi întreprinderile individuale al căror număr de clase de activităţi prevăzute de codul CAEN incluse în obiectul de activitate este mai mare decât cel prevăzut de prevederile legale în vigoare (5 clase de activități prevăzute de codul CAEN pentru PFA și 10 clase de activități prevăzute de codul CAEN pentru II) au obligația de a solicita oficiului registrului comerţului competent modificarea, în mod corespunzător, a menţiunilor din registrul comerţului referitoare la obiectul de activitate.

În Botoșani sunt 143 de PFA și 27 de II care sunt în situația de fi radiate din oficiu pentru că depășesc numărul maxim de clase prevăzute de codul CAEN.

Lista firmelor care vor fi radiate este AICI.

Respectivele firme pot scăpa de radiere, prin completarea mențiunilor solicitate de către Registrul Comerțului, până pe data de 18 MARTIE 2019, termen limită stabilit de lege.

de |2019-02-22T11:16:49+02:0022 februarie 2019|Economic|

Leave A Comment