Nunta Olgutei ii lasa pe Doina F si pe Marius B fara scaune

Doina Federovici si Marius Budai mai au de asteptat pana sa ajunga presedinti cu acte in regula la organizatia judeteana PSD Botosani. Inscaunarea urma sa se produca pe data de 28 martie insa s-a amanat pe termen nedefinit din cauza nuntii Olgutei Vasilescu. Membri de vaza PSD Botosani nu vor putea fi prezenti sa voteze la unison pentru Federovici si Budai din cauza ca trebuie sa-si prezinte omagiile la nunta. Nu vor lipsi de la eveniment nici Doina si Marius, asa ca alegerile din cadrul organizatiei nu vor mai avea loc. Doina Federovici este deocamdata presedinte interimar la PSD Botosani, functie pe care o ocupa de aproape 3 ani. Nici ea nici Budai nu au contracandidat pe functiile lor in cadrul partidului asa ca alegerile sunt o simpla formalitate. Un membru PSD cu functii in partid in trecut spune:

„Nici macar nu trebuie sa se numeasca conferinta judetean de alegeri, ar trebui sa se numeasca conferinta judeteana de numiri. Din punctul meu de vedere ea poate avea loc si la Craiova inainte de a se canta Isaia dantuieste si de a se arunca cu bombone pentru ca va iesi acelasi rezultat. Nu vad de ce o mai lungesc„.

Cel mai probabil cei doi vor deveni sefi absoluti la PSD Botosani in luna aprilie in caz ca presedintele Liviu Dragnea nu se hotaraste sa se insoare.

de |2019-03-13T09:03:45+02:0013 martie 2019|Local, Politica, TOP NEWS|

Leave A Comment