Gest fara precedent al deputatului PSD Razvan Rotaru. Constient ca municipiul Botosani merita promovat prin orice mijloace acesta a publicat pe pagina personala de facebook o galerie foto prin care incuraja lumea sa viziteze standul Cornisa de la targul de turism din Iasi. Stafful Cornisa a participat cu un stand foarte bine pus la punct la acest targ care a avut loc in incinta Palas Mall. In tot acest timp viceprimarul PSD Cosmin Andrei care era si el in zona probabil la cumparaturi nici macar nu s-a sinchisit sa isi arunce o privire la actiunea de promovare botosaneana.

„Am avut placuta surpriza sa fin vizitati de deputatul Razvan Rotaru. El a vrut sa faca poze si ne-a promovat. Cosmin Andrei era si el prin mall insa nu l-a interesat de Cornisa. El stie doar sa critice si sa puna bete in roate. Daca tine asa se mult la acest proiect asa cum sustine de ce nu a venit sa ne sprijine ca tot era pe acolo..?” declara Eugen Turcanu directorul DSPSA.

Cornisa va fi inaugurata pe data de 17 mai insa actiunile de promovare au inceput de o luna cu pariciparea la Targul de Turism de la Bucuresti.