Botosaniul tinde tot mai mult sa arate ca un judet bananier. Asta pentru ca liderii PSD care ne conduc stiu ca maimutele se catara prin copaci deci nu au nevoie de drumuri. Din acest motiv nu precupetesc nici un efort pentru a nu face nimic pentru de dezvolta si repara infrastructura zonei. Se canalizeaza pe clisee gen „drum strategic” sau Botosani-Targu Frumos uitand ca in judet mai sunt si alte rute pe care oamenii isi rup efectiv masinile. Asa este traseul  Talpa-Sulita-Lunca-Todireni-Rauseni-Calarasi care arata astazi ca dupa bombardament

Este vina autoritatilor ca ascest traseu circulat de mii de oameni care rostesc zilnic zeci de mii de injuraturi arata asa:

 

Dar este si vina oamenilor pentru ca asista pasiv la aceasta bataie de joc. Ei considera ca ii sanctioneaza pe conducatori si pe cei care ar trebui sa se ocupe, prin faptul ca stau acasa in ziua votului. Si se trezesc cu aceiasi oameni pe scaune la butoane razand multumiti ca au mai pacalit lumea inca odata. Autoritatile locale, primarii, nu se implica pentru ca pe linie de partid nu au voie si nici nu doresc sa o supere pe doamna senator cu problemele lor si uite-asa afacerile cu piese de schimb la masini si service auto infloresc. Exista comune unde este asfaltat doar drumul de la primarie la primar acasa, cum veti vedea intr-un material viitor.

13000 de oameni care locuiesc in zona  Talpa-Sulita-Lunca-Todireni-Rauseni-Calarasi stau aproape rupti de realitate izolati de parca ar fi pedepsiti pentru ca au gresit cu ceva. Craterele si gaurile formate in sose dupa aceasta iarna este clar ca nu vor putea fi plombate deci drumul are nevoie de reparatii generale, insa nu se regaseste pe lista de prioritati PSD. Pe o distranta de aproape 40 de kilometri practic nu se poate circula. Unul din locuitorii comunei Rauseni care a trimis redactiei aceste poze spune cu amaraciune:

Este inadmisibil ca in 2019 drumurile sa arate asa. Nu se mai poate face ceva si nimeni nu face nimic. Urmaresc presa sperand ca se va vorbi si despre drumul nostru insa se pare ca ne-au uitat. Insa la vot vin sa ne ceara sa punem stampila pe ei. Atunci mai peticesc cate ceva ca sa poata ajunge aici la cersit„.

Spitale nu, drumuri nu, autostrazi nu, justitie nu, in schimb vom avea aprozare si tot soiul de pomeni electorale si multe multe promisiuni.