Michi Balan, patronul firmei Microbuzul candideaza pe listele patidului Dreapta Liberala la alegerile europarlamentare. Pentru a fi credibil intai si intai ar trebui sa isi achite datoriile si sa inapoieze propritarilor bunurile pe care le foloseste si nu ii apartin. Dealtfel, toate aceste probleme pe care Michi Balan le are fac acum obiectul unei anchete a Politiei.

Drept urmare, repetam anuntul :

Dumitru Balan (Michi), actionar la SC Nord Est Media Image firma care detine postul de televiziune TeleM Botosani si fiul sau Alexandru Balan, administrator si actionar la aceeasi firma, sunt rugati pe acesta cale sa isi achite datoriile. Deasemeni, cei doi sunt rugati sa inapoieze proprietarului de drept, in stare buna, asa cum le-au preluat, bunurile care nu le partin. Aceste bunuri sunt explotate in acest moment fara nici un drept deoarece nu si-au respectat obligatiile.

Probabil ca in urma anuntului dat in presa ca PDL cauta candidat pentru locul 2 pe liste nu s-a prezentat nici un doritor. Drept urmare Balan a ocupat acest loc, fara nici o sansa insa de a fi ales.