A XIII-a ediție a Târgului expozițional de ovine, bovine, plante tehnice și produse tradiționale, cel mai mare târg agricol din Moldova, va avea loc în zilele de 4 și 5 mai la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare a Ovinelor și Caprinelor Popăuți.

Pentru ediția din acest an, s-au unit toate asociațiile mari din județul Botoșani și au  decis să organizeze un eveniment de amploare la stațiunea Popăuți. La acest eveniment sunt așteptați aproximativ 200 de producători și fermieri din zona Moldovei și peste 10.000 de vizitatori. Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis și director al Stațiunii de Cercetare Popăuți, spune că sâmbătă, 4 mai, vor fi întâlniri cu fermierii și discuții tehnice despre agricultură iar duminică vor fi spectacole, expoziții și concursuri. El așteaptă și implicarea Consiliului Județean deoarece este un eveniment regional la care participă fermieri din toate județele Moldovei.

Astfel, organizatori sunt, alături de Moldoovis, și Asociația Crescătorilor de Bovine, Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice, Asociația Produs din Botoșani, Asociația Pro Event Moldova și Direcția Agricolă