Firma locala Xandor a pierdut calitatea de reprezentatie Dacia si de service autorizat al aceleiasi firme. Francezii au decis schimbarea inca de anul trect insa abia luna aceasta noul dealer de masini isi va deschide reprezentanta in Botosani. Este vorba despre sucevenii de la Darex auto si de cunoscuta firma locala Tridex. Cei de la Tridex vor deveni service autorizat Dacia. Posesorii de masini autohtone vor putea sa isi faca reviziile sau alte reparatii doar la Tridex.

Darex Auto isi va deschide reprezentanta auto in interiorul complexului comercial Carrefour, fix in locul cafenelei de la intrare. Aceasta se va inchide si din cauza expirarii contractului dar si din cauza vanzarilor reduse. Spatiul va fi ocupat de masini Renaul si Nissan precum si de birouri.

Urmatoarea miscare pe piata a sucevenilor de la Darex Auto va fi construirea unui service autorizat Renaul-Nissan in Botosani.

Toate aceste miscari pe piata din Botosani vin dupa ce Xandor Auto a pierdut atat calitatea de dealer a celor de la Dacia cat si calitatea de service autorizat. Dorin Cosma nu a tinut sa comenteze toate aceste aspecte insa sustine ca nu se va lasa de vandut masini.