E oficial. Cornisa se va deschide pe 17 mai si tot atunci va incepe si Megaconcertul pe care Primaria Botosani il va oferi localnicilor pentru a puncta acest eveniment. Toata Cornisa va fi un loc de distractie deoarece intre 17 si 19 mai acolo se vor desfasura tot felul de actiuni distractive, pentru toate varstele. Cornisa va deveni polul distractiei in Moldova si nu numai deoarece sunt asteptati multi turisti din Basarabia si Ucraina. Pe langa headlinerii nationali la concertul organizat de primarie vor participa si numeroase staruri internationale. Iata lista completa:

Holograf, Voltaj, Proconsul, Amadeus, Shift, Sore, Connect R, Dj Rinno feat Silvia, Ioana Ignat, Feli, Gelu Graur, Ottawan, Nana, Dr. Alban, Natalia Gordienco, Boney M feat Sheyla Bonnick.

Deja reprezentantii megastarului Doctor Alban au fost in Botosani pentru a inspecta locul unde va avea concertul si unde va fi cazat artistul. Scena mare va fi amplasata in fata patinuarului.

Pe scena mica, amfiteatrul in aer liber. distractia va fi doar penru copii. In fiecare zi intre 17 si 19 mai vor avea loc acolo evemimente: concerte, piese de teatru pentru copii si concursuri de dans.

Nu va lipsi parcul de distractii si tot versarsul de la Cornisa va fi impanat cu puncte de vanzare de unde participantii isi vor putea cumpara de mancare sau de baut,

Tot acest concert costa primaria 100.000 de euro, fiind cel mai mare eveniment care s-a organizat vreodata in Botosani. Repezentantii companei de impresariat care se ocupa de organizare spun ca la Cornisa distractia abia incepe, fiind programate concerte si multe alte evenimente pe tot parcursul verii.