A inceput luna curateniei la Ghetouri! (galerie foto)

In sfarsit ghetorile din Parcul Tineretului incep sa semene a ghetouri. Odata cu venirea primaverii locatarii rromi din blocurile de la ghetouri au inceput sa se primeneasca. Ieri toata lumea a spalat si a intins rufe. Parculetul de joaca din fata blourlor T105 si T106 arata ca un imens uscator in aer liber. Politistilor locali care patrulau prin zona li s-a parut un lucru firesc ca toate hainele tiganilor ce populeaza zona sa stea intinse in vazut trecatorilor. Este obisnuit ca din cauza scandalurilor din cartier nimeni sa nu spuna nimic locatarilor din cele doua blocuri. Dea lungul timpului acestia au furat sau distrus instalatiile sanitare din baile blocurilor, au vandut gemurile imobilului, au distrus fatadele si au facut praf interioarele de parca nu ar fi locuit acolo. Acum au pornit sa distruga si imprejurimile si au inceput printr-o intensa poluare vizuala.

Zona seamana cu o imensa hazna si fiecare face ce-l taie capul. Simtul civic a murit in Parcul Tineretului. In fiecare an Primaria Botosani investeste sume importante pentru renovarea si reabilitarea celor doua blocuri. Imediat ce renovarile se termina locatarii distrug totul la loc. Ultima lucrare de intretinere a avut loc zilele trecute cand s-a reconditionat reteaua de energie electrica a blocurilor.

Mizeria de nedescris si scandalurile au adus in pragul exasperarii pe locatarii din zona. Acestia fac reclamatii peste reclamatii si la Primarie si la Politie si la Directia de Sanatate Publica insa cerererile lor nu au avut nici o rezolvare. Nici o institutie a statului  nu este capabila sa ia masuri pentru aducerea in normalitate a situatiei din zona.

de |2019-04-08T08:52:22+03:008 aprilie 2019|Social, TOP NEWS|

Leave A Comment