Hărţuit de PSD, un primar liberal îşi vinde toata averea şi se mută în altă localitate

Situaţie fără precedent în judeţul Botoşani, unde un primar liberal, cu funcţie mare în PNL a decis peste noapte să-şi închidă afacerile, să îşi vândă averea agonisită de o viaţă şi să se mute în altă localitate.

Este vorba e Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni şi secretar general al PNL Botoşani.  Din cauza controalor repetate la firma sa, în primă fază primarul şi-a închis magazinele şi barul pe care le deţinea în Dângeni. Luni dimineaţă a decis să-şi vândă tot ce are şi să se mute din localitatea pe care o conduce de două mandate. “ Vând tot ce am şi mă mut la Răchiţi, unde o să îmi cumpăr o casă. Deja am găsit o casă cu 50.000 de euro. Am decis să fac acest pas din cauza PSD-ului acre nu mă lasă să trăiesc. Am fost nevoit să-mi închid afacerile din cauza controalelor repetate şi uneori abuzive la firmele mele.  Ce pot să mai fac?! O să mă mut în Răchiți și o sț fac naveta. Este și spre binele copiilor pentru că vor fi mai aproape de oraș și ne va fi mai usor să-i purtăm în școală “. a spus primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu.

Primarul a postat mai multe anunţuri pe pagina sa de Facebook în care şi-a scos la vânzare mai multe proprietăţi. Este vorba de o casă cu etaj în satul Iacobeni, o casă în construcţie în Dângeni, un bar şi un teren intravilan. Pe toate acestea, edilul ar fi fericit să primească 50.000 de euro, bani suficieneţi pentru a-şi cumpăra o locuiţă în apropiere de municipiul Botoşani.

de |2019-04-08T21:34:35+03:008 aprilie 2019|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment