Situaţie fără precedent în judeţul Botoşani, unde un primar liberal, cu funcţie mare în PNL a decis peste noapte să-şi închidă afacerile, să îşi vândă averea agonisită de o viaţă şi să se mute în altă localitate.

Este vorba e Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni şi secretar general al PNL Botoşani.  Din cauza controalor repetate la firma sa, în primă fază primarul şi-a închis magazinele şi barul pe care le deţinea în Dângeni. Luni dimineaţă a decis să-şi vândă tot ce are şi să se mute din localitatea pe care o conduce de două mandate. “ Vând tot ce am şi mă mut la Răchiţi, unde o să îmi cumpăr o casă. Deja am găsit o casă cu 50.000 de euro. Am decis să fac acest pas din cauza PSD-ului acre nu mă lasă să trăiesc. Am fost nevoit să-mi închid afacerile din cauza controalelor repetate şi uneori abuzive la firmele mele.  Ce pot să mai fac?! O să mă mut în Răchiți și o sț fac naveta. Este și spre binele copiilor pentru că vor fi mai aproape de oraș și ne va fi mai usor să-i purtăm în școală “. a spus primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu.

Primarul a postat mai multe anunţuri pe pagina sa de Facebook în care şi-a scos la vânzare mai multe proprietăţi. Este vorba de o casă cu etaj în satul Iacobeni, o casă în construcţie în Dângeni, un bar şi un teren intravilan. Pe toate acestea, edilul ar fi fericit să primească 50.000 de euro, bani suficieneţi pentru a-şi cumpăra o locuiţă în apropiere de municipiul Botoşani.