Aflati in criza de specialisti liberalii s-au decis sa angajeze specializde. Alegerile si guvernarea se apropie, iar lipsa acuta de profesionisti i-au determinat pe cei de la PNL Botosani sa apeleze la aceasta metoda. Anuntul a fost facut public ieri dupa ce au crapat inima in cativa cand au vazut de specializda si-a tras presedintele Costel Soptica. Selectia se va face intai pe baza de CV. Nu are rost sa depuna specializdele cu un IQ departat de 60-90-60. Doar cele care fac fata testului masuraturii cu metrul de croitorie vor fi selectate. Se cauta specializde in mai toate domeniile, partidul fiind acum in pana de personal temeinic calificat. Experianta dobandita prin munca in strainatate (Olanda, Italia, Turcia) constituie un mare atu, liberalii fiind decisi sa angajeze doar specializde de inalta calificare. Un membri PNL declara sub protectia anonimatului:

Cand am vazut ce specializda si-a tras Soptica n-am mai dormit doua nopti. E mai buna cu mult decat ce am chiar si acasa. De asta are nevoie partidul de infuzie de tinerete si exuberanta si zambete dragalase. Altfel muncim cu specializda langa noi. Spargem tot alegerile astea. Sa mai vina vreo doua trei si facem o trupa de nu ne sta nimeni in cale„.

Oferta de specializde la PNL e valabila pana la alegeri. Pachetul salarial e format pe langa bani din din casa, masina, excursii si dupa alegeri serviciu conform calificarii.