Firma de care se leaga paragina teatrului din Botosani, Victor Construct a fost luata la bascalie de elevii participanti la festivalul judetean de teatru Lyceum. Elevii, actori intr-o piesa au desfasurat pe scena decoruri inscriptionate cu „Distrug Construct” si „Puterea lucrului bine nefacut„. Acestea sunt aluzii ironice la numele firmei Victor Construct si la sloganul ei, Aceasta firma a castigat licitatia pentru reabilitarea teatrului Mihai Eminescu in urma cu 6 ani dar a abandonat lucrarile dupa cateva luni sustinand ca proiectul tehnic nu este bine facut si ca sediul teatrului are mari probleme in ceea ce priveste structura de rezistenta.


Primaria Botosani va anunta zilele viitoare numele constructorului care va reabilita in continuare cladirea teatrului. Firma Victor Construct se afla in acest moment in insolventa.

Cel mai probabil sediul teatrului Mihai Eminescu va fi din nou operational abia peste 3 ani. Pana atunci institutia este nevoita sa isi desfasoare activitatea in spatiul inchiriat de la Casa Tineretului.