Portariuc a ramas din nou fara serviciu!

Fostul primar PSD de Botosani Ovidiu Portariuc trebuie sa isi caute de munca. Directorul general al Companiei Naţionale Loteria Română, Ovidiu Portariuc, a demisionat, miercuri, din funcţie, mandatul fiind depus în faţa membrilor Consiliului de Administraţie al companiei. Acesta a declarat pentru media centrala:

Din motive strict personale, nu mai pot continua în această poziţie. Ambele obiective au fost atinse. Am terminat anul 2018 cu un profit în creştere cu 40% faţă de anul 2017, aducând un plus de zece milioane de euro la bugetul de stat”.

Potrivit acestuia, mandatul său, încredinţat în 2017, a fost unul provizoriu şi a avut ca scop stabilizarea economico-financiară a companiei Loteria Română şi implementarea unui nou sistem loteristic.

Portariuc nu a dorit sa dezvaluie care sunt acele motive personale care l-au determinat sa renunte la un loc de munca extrardinar de bine platit. Cel mai probabil el va dori sa intre din nou in politica. El este membru PSD activand la Organizatia Bucuresti.

Cel mai probabil noul şef al Loteriei va fi Alexandru Croitoru, fostul director de marketing al Loteriei Române, cu experienţă de unsprezece ani în domeniul jocurilor de noroc.  Alexandru Croitoru va fi numit pe mandat de patru luni.

de |2019-04-11T09:57:39+03:0011 aprilie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment