Apetrans Tour iese din nou din tipare cu o oferta ce nu poate fi refuzata de amatorii de calatorii si distractii pe mare. O croaziera care iti permite sa sa vizitezi orase precum Barcelona, Napoli, Roma, Florenta, Montpellier si Monaco este disponibila acum la vanzare la un pret incredibil: 599 de euro de persoana in regim all inclusive. Plecarea este din Barcelona dar in acest pret intra si biletul de avion Bucuresti-Barcelona si retur. Croaziera poarta numele de „Cele 5 minuni ale Mediteranei” iar mai multe relatii pot fi luate de la sediul Apetrans Tour de pe strada Garii sau la numarul de telefon 0732220099/

Iata ce se poate vizita:


Situată pe malul Mediteranei, Barcelona are numeroase atuuri. De la viaţa sa culturală intensă, cu numeroasele festivaluri și opere de artă și arhitecturale pe care le găzduiește, la activitatea sportivă, pentru care Jocurile Olimpice de vară din 1992 și echipa de fotbal FC Barcelona sunt emblematice și, bineînţeles, la importanţa sa istorică deosebită, capitala Cataloniei oferă nenumărate atracţii turistice.

Un sejur in Barcelonapoate începe cu o plimbare de la rămășiţele romane de sub Plaça del Rei spre cetatea medievală. Poate continua apoi cu admirarea centrului și a orașului modern ce pare să crească din centru, străzile urcând practic spre dealurile înconjurătoare. Tot din centru, spre frontul de apă însă, pornesc bulevardele Les Rambles, pitorești prin aglomerarea de florari, cafenele și restaurante, clădiri interesante și atmosferă de vacanţă. Capătul acestora este chiar în portul vechi, la statuia lui Cristofor Columb, în apropiere de Muzeul Maritim și de cel mai mare acvariu din zona mediteraneană.

Napoli este cel mai mare oras din Italia de sud. Este una dintre capitalele regionale si se afla la mijlocul distantei dintre Vezuviu si zona vulcanica Campi Flegrei.

Napoli se situeaza pe malul nordic al golfului cu acelasi nume, in extremitatea sud-estica a Campiei Campaniene. Cartierele sud-estice ale orasului urca pe versantii Vezuviului. In partea nord-vestica este delimitata de zona vulcanica Campi Flegrei. Se afla la o distanta 232 km de Roma.
Napoli este cel mai mare oras din sudul Italiei si cu 1.000.470 de locuitori al treilea oras dupa Milano si Roma. In zona de aglomeratie a orasului traiesc mai mult de 3 milioane de oameni.
Centrul istoric al orasului incepand din anul 1995 face parte din patrimoniul mondial si este una dintre cele mai mari centre urbane de pe aceasta lista. 

Roma este capitala Italiei. Situat pe malul fluviului Tibru, orașul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice și a Italiei moderne. Roma are o populație de 6.000.000 persoane. Aria metropolitană are o populație de circa 4 milioane de locuitori. Este capitala regiunii Lazio și a Provinciei Roma.

Roma este un important centru turistic. Printre monumentele cele mai faimoase se numără Colosseumul și Columna lui Traian. O enclavă a Romei este și statul Vatican, un teritoriu suveran al Sfântului Scaun situat într-un cartier roman. Este cel mai mic stat din lume, și capitala singurei religii care are reprezentație în Națiunile Unite (ca un stat observator non-membru).

Roma, Caput mundi („Capitala lumii”), la Città Eterna („Orașul etern”), Limen Apostolorum („Pragul apostolilor”), la città dei sette colli („Orașul celor șapte coline”) sau, pur și simplu, l’Urbe („Orașul”), este profund modernă și cosmopolită. Ca unul dintre puținele orașe mari ale Europei care a supraviețuit celui de-al Doilea Război Mondial relativ puțin afectat, centrul Romei rămâne renascentist și baroc în esența sa. Centrul Istoric al Romei este pe lista patrimoniului mondial UNESCO


Florenta (italiana Firenze) este capitala regiunii italiene Toscana si a provinciei Florenta. Este cel mai populat oras din Toscana, cu o populatie de 367.569 de locuitori (1.500.000 in zona metropolitana).
Orasul se afla pe raul Arno si este cunoscut pentru istoria si importanta sa in Evul Mediu si in Renastere, in special pentru arta si arhitectura sa. Un centru comercial si economic medieval, fiind unul dintre cele mai bogate orase ale timpurilor, Florenta este considerat locul de nastere al Renasterii italiene; de fapt a fost numita Atena din Evul Mediu. A fost mult timp sub conducerea de facto a Familiei Medici. Din 1865 pana in 1870 orasul a fost de asemenea capitala Regatului Italiei.
Centrul istoric al Florentei atrage anual milioane de turisti si a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial in 1982. Florenta este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din lume, iar arta, mostenirea istorica si culturala isi pastreaza si astazi impactul major in lume. Orasul are de asemenea in Europa un impact major in muzica, arhitectura, educatie, bucatarie, moda, filozofie, stiinta si religie. Centrul istoric din Florenta contine numeroase piete elegante (piazza), palate renascentiste (palazzi), academii, parcuri, gradini, biserici, manastiri, muzee, galerii de arta si ateliere.

Principatul Monaco este al doilea stat independent ca mărime din lume, după Vatican. Este localizat pe coasta mediteraneană, la 18 km est de Nisa, aproape de frontiera cu Italia. Populația Principatului Monaco este neobișnuită pentru că localnicii sunt minoritari în propria țară. Cei mai mulți rezidenți sunt francezii (47%), iar monegaștii reprezintă 16%, italienii 16% și 21% aparținând altor 125 de naționalități ce formează populația internațională din Monaco.Singura limbă oficială este franceză dar mai sunt vorbite italiană și engleză. Limba monegască este și ea vorbită însă nu este răspândită.
Una din principalele surse de venit ale Principatului Monaco este turismul; în fiecare an mulți turiști sunt atrași de clima plăcută și de cazinoul său. În 2001 un nou mare proiect a dus la extinderea portului folosit de navele de croazieră, dar și de ambarcațiunile private. Principatul a reușit să creeze afaceri prospere în domenii ce sunt prietenoase mediului, precum cosmetica naturistă. Fiind un lider mondial în lux și bani, Monaco este una din cele mai scumpe locații de pe Pământ. Principatul este cunoscut și ca un rai al taxelor și mulți dintre rezidenții săi sunt milionari ai altor țări.