Sala Polivalenta din Municipiul Roman, judetul Neamt a găzduit sâmbătă si duminica 13 – 14 aprilie, de la ora 10.00, a- 29 -a editie a Campionatului Național de Qwan-Ki-Do la juniori și seniori.
Sub egida Ministerului Tineretului si Sportului cu sprijinul Primariei Municipiului Roman si a Clubului Municipal Roman, Federatia Romana de Arte Martiale – Departamentul Qwan-ki-do si clubul din Roman au fost organizatoarii acestei mari manifestari la cel mai inalt nivel unde au participat: 295 sportivi la probele tehnice si 192 de sportivi la probele de lupta de la 31 cluburi din 20 orase, 12 judete. In competitie sportivii s-au intrecut in 39 de categorii tehnice si 10 categorii de lupta, arbitrajul fiind asigurat de 50 de arbitri.

Clubul Sportiv Sinh Dau Botosani condus de instructor Airoae Constantin a deplasat la competitie 10 sportivi care au participat la cele trei probe: tehnica individuala (Tao Quyen), tehnica sincron si lupta competitionala (Song Dau).
La finalul competitiei sportivii au reusit urmatoarele rezultate:
Medalia de aur castigata de Pietraru Blanche-Anemone la proba de inlantuiri individual;
Medalia de aur castigata de echipa formata din Sutic Gabriel, Duta Adrian, la proba de lupta competitionala, grade, cat.16-17 ani;
Medalia de bronz castigata de echipa formata din Sutic Gabriel, Duta Adrian si Piatraru Alfred-Andrei la proba de inlantuiri sincron, grade, cat.16-17 ani;
Medalia de bronz castigata de Sorodoc Matei-George la proba de inlantuiri individual, grade, cat.16-17 ani;
Medalia de bronz castigata de Giosu Stefana-Eliza, lupta competitionala, cat.16-17 ani;
“Toti sportivii de la SINH DAU care au participat la Roman au dat dovada de multa determinare, rezultatele sunt bune tinind cont ca peste doua saptamani vom participa la Campionatul European, din Elvetia. Forma si pregatirea sportivilor nostri ne dau sperante pentru a urca pe podium la cel mai inalt nivel, Campionatul European de Copii si Juniori- Zurich, 27-28 aprilie 2019.” declara instructorul clubului Constantin Airoae. Aceasta deplasare s-a putut desfasura cu sprijinul nemijlocit al parintilor drept pentru care CS Sinh Dau Botosani multumeste pe aceasta cale.