Conrec a dat lovitura dupa schimbarea de actionariat!

Firma Conrec a dat lovitura dupa ce s-a schimbat actionariatul firmei. Ea a castigat la Primaria licitatia pentru reabilitarea si asfaltarea strazii Drumul Tatarilor. Este vorba despre un contract de proiectare si executie, iar lucrarile propriuzise vor incepe in luna iulie. Pana atunci, in jur de 2-3 luni se va munci doar la proiectare. Este vorba despre 2,1 kilometri de drum neasfaltat care face legatura dintre Cimitirul Eternitatea si iesirea spre Rachiti. Dupa ani de zile in care locuitorii acestei zone au fost adusi in pragul exasperarii de drumurile proaste, se pare ca Primaria va rezolva aceasta problema. Legatura cu orasul va fi strada Gheorghe Hasnas care va fi scoasa la licitatie spre asfaltare in imediata perioada de timp.

Catalin Fetcu, directorul Directiei Dezvoltare din cadrul Primariei Botosani declara:

Speram ca pana in tomna, Drumul Tatarilor sa fie gata. Conrec a castigat si proiectarea si executie. In viitorul apropiat vom scoate la licitatie strazile Hasnas, Crinilor, Iuliu Maniu si Popouti”. 

In cazul strazilor care vor fi scoase la licitatie pentru reabilitare intai se va licita proiectarea si dupa aceea executie. Drumul Tatarilor va fi reabilitata cu bani primiti de la Guvern iar celelatle strazi pe banii Primariei.

de |2019-04-18T08:07:44+03:0018 aprilie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment