Drama pentru Michi Microbuzul! La asa ceva nu s-a asteptat niciodata!

Drama fara seaman pentru Michi Microbuzul. Omul de afaceri Dumitru Balan nu mai candideaza la europarlamentare. Partidul Dreapta Liberala pe a carui liste figura pe pozitia a doua a fost respins de Biroul Electoral Central in tentativa de a participa la alegeri pentru ca nu erau valide toate semnaturile. in felul acesta visul de a deveni politician s-a spulberal pentru Michi Microbuzul inca odata. Tot timpul si banii cheltuiti s-au dovedit a fi in zadar. Iata ce a declarat pentru presa centrala Viorel Catarama, presedintele partidului.

 Statul român în mod definitiv ne-a interzis participarea la alegerile europarlamentare din 26 mai, pe motiv că o parte din semnăturile depuse au avut vicii de formă şi, sau de fond. Ne-au recunoscut numai 86% din semnături, deşi la dosar se găsesc un număr de peste 240.000 de semnături valide. Sigur că este un moment de tristeţe că nu putem să participăm”

Lipsit de grija alegerilor, Michi Microbuzul va avea timp sa se concentreze sa-si achite datoriile. Amanunte despre acest subiect, gasiti aici: https://www.botosaninecenzurat.ro/20190208-anunt-important-dumitru-si-alexandru-balan-sunt-rugati-sa-isi-achite-datoriile.html 

de |2019-04-18T08:50:57+03:0018 aprilie 2019|Politica, TOP NEWS|

Leave A Comment