De frica contestatarilor cei de la PSD Botosani au tinut ascuns programul de astazi al lui Dragnea. Nu se stie cand va ajunge, cand va pleca, de unde va veni si cat va sta. Nu s-a comunicat cand va fi Dragnea la partid si cand va merge la alegerile organizatiei judetene.

El va participa astazi, nu se stie la ce ora la numirea Doinei Federovici prin „alegeri” in functia de presedinte al Organizatiei Judetene PSD Botosani. Ea este singura candidata pe loc, pentru mandatul de un an. Fiind alegeri extraordinare, perioada mandatului va fi un an.

In tot acest timp contestatarii se organizeaza pe retelele de socializare insa sunt lipsiti de orice informatii in ceea ce priveste prezenta lui Dragnea. Este curios cum intr-un judet eminamente PSD-isd Dragnea este tinut ascuns de frica unor huiduieli. Cel mai probabil la conferinta PSD participantii vor fi selectati pe spanceana astfel incat evenimente ca ieri la Dumbraveni sa nu se mai intample.

Ieri un tanar a fost agresat de oamenii lui Dragnea pentru ca a avut curajul sa spuna ca PSD nu a facut nimic

Deasemeni un alt tanara din Dumbraveni nu a vrut sa-i intinda mana lui Dragnea cand acesta facea o baie de multime spunand ca nu da mana cu hotii.