Întâmpinat cu ouă, roşii şi huiduieli, Dragnea a intrat pe uşa din dos la Congresul PSD Botoşani

Zi emoţionanţă pentru Doina Fedorovci & Co PSD Botoşani la venirea şefului suprem al PSD la Botoşani. Nu pentru că ar fi avut vreo temere că nu ar fi aleasă preşedinte al Organizaţiei judeţene de partid (a candidat singura) ci pentru că Liviu Dragnea era aşteptat cu oău şi roşii româneşti de vreo sută de moldoveni ce huiduiau straşnic în faţa Casei Sindicatelor.

Cam ăsta a fot şi motivul pentru care şeful PSD a fost băgat în Casa Sindicatelor pe uşa din dos.  Coloana oficială de maşini cu pesediştii de frunte ai ţării, precum Dragnea, Dăncilă, Pintea, Budăi ,  Fedorovici şi restul parlamentarilor social democraţi de Botoşani a ales să oprească în parcarea din laterala Casei Sindicatelor. Ideea, care cu siguranţă a fost aleasă de forţele de ordine, a fost una tactică, ferindu-l astfel pe Dragnea de un bombardament de ouă şi roşii aruncate de ceata de moldoveni anti-PSD, care strigau de peste drum de Casa Sindicatelor loyinci de genul :  Dragnea Jilava !” ,  „În democraţie hoţii stau la puşcărie!”,  „PSD ciuma roşie!”,  „Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea!” .

 

de |2019-04-19T15:00:20+03:0019 aprilie 2019|TOP NEWS|

4 Comments

 1. Jacone 19 aprilie 2019 at 23:38 - Reply

  Bravo voua si cinste voua frati moldoveni …va salut din Navodari

 2. Lucia 20 aprilie 2019 at 21:08 - Reply

  Pai cum asa „frate” Dragnea, nu te iubesc toti romanii ? Parca asa ceva spuneati , ca PSD-ul este sustinut de romani. Ati omis insa sa spuneti care romani si cati romani ?

 3. itatut 25 septembrie 2019 at 00:32 - Reply

  Ciao a tutti vengo dall’italia

 4. itatut 10 noiembrie 2019 at 07:55 - Reply

  Ciao a tutti vengo dall’italia / itawero

Leave A Comment