Nesimtire totala! PSD inchide orasul din cauza lui Dragnea. Document incendiar excusiv! Jandarmii au fost chemati de acasa~

Șefii Inspectoratului Județean de Poliție și  Inspectoratului Județean de Jandarmi s-au pregătit pentru vizita lui Liviu Dragnea, programată azi, în municipiul Botoșani. Măsurile  fără precedent. Ordinul este clar. Toți polițiștii și jandarmii au fost mobilizați, au fost chemați oameni de acasă chiar dacă erau liberi. Mai mulți polițiști și jandarmi în civil vor fi pe străzile Cuza Vodă și Marchian, precum și în zona Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde vor avea loc alegerile Organizației PSD Botoșani.  Mobilizarea fără precedent a fost făcută de frica unor incidente mai ales că pe rețelele de socializare unii botoșăneni anunțau că vor arunca cu ouă și roșii.

PSD va cara din judet 2700 de oameni cu autocare pentru a-l ovationa pe Dragnea. Ei au cerut primariei si politiei locale sa goleasca centrul orasului pentru a parca autocarele.

 

Parcarea pe care PSD vrea sa o ocupe cu autocare este publica si este cu plata. Ei nu s-au gandit nici un moment sa platasca  municipalitatii aceasta parcare. Pentru Dragnea totul gratis!

Multi botosanenani anunta pe retelele de socializare ca se vor mobiliza pentru a-l primi pe Dragnea asa cum merita. Cu oua si rosii autohtone.

de |2019-04-19T10:04:24+03:0019 aprilie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment