Record absolut în arte marţiale! SINH DAU Botoşani a câştigat şapte medalii de aur la Campionatul European din Elveţia

Performanţă de invidiat pentru un club botoşănean de arte marţiale care a reuşit performaţa să obţină nu mai puţin de şapte medalii de aur la Campionatul Europan, desfăşurat în Elveţia.

CS SINH DAU Botosani condus de prof. Constantin Airoae a participat în perioada 27-28 aprilie  la Campionatul European de Copii și Juniori la Qwan-ki-do care s-a desfășurat în Zurich. În competiție s-au confruntat 62 de cluburi, din 11 ţări (Germania, Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Ungaria, Irlanda, Italia, Norvegia, România, Elvetia), 465 de sportivi la proba tehnica și 316 sportivi la proba de luptă.

Sinh Dau Botoşni a participat cu yece sportivi și a câștigat 11 medalii, din care şapte  de aur, două de argint şi două  de bronz.

Următorii sportivi  botoşănei au urcat pe podium purtând drapelul naţional pe umeri:

*Edi DUCAN loc I la proba de lupta și loc III la tehnica.

*Rares IACOB loc I la proba de lupta și loc III la tehnica.

*Răzvan VREMIA loc I la proba de lupta.

*Adi DUTA loc I la proba de lupta.

*Gabi SUTIC loc I la proba de lupta.

*Matei ȘORODOC loc I la proba de lupta.

*Constantin PETREA loc I la proba tehnica.

*Georgiana DUCAN loc II la proba de lupta.

*Iustina BOACA loc II la proba de lupta.

 

Pentru conducătorul clubului  CS SINH DAU Botosani această performanţă nu este altceva decât  rezultatul unei munci de sute de ore de antrenamente, de pregătire individulă şi în echipă a sportivilor participanţi la această compeţie.

„O pregătire intensa, un drum lung, un adevărat maraton de rezistenta, emoții urmate de lacrimi de fericire. Sportivii nostri au dat totul și rezultatele sunt pe măsură. Felicitări și celorlalte cluburi din tara care au făcut ca drapelul României sa urce pe podium. Mulțumim părinților care au susținut în totalitate deplasarea la Campionatul European de Copii și Juniori din Zurich/Elvetia”, declara Constantin Airoae, antrenorul clubului.

 

de |2019-05-01T20:45:55+03:001 mai 2019|Sport, TOP NEWS, Uncategorized|

One Comment

  1. DINCU ANA CĂTĂLINA 1 mai 2019 at 22:08 - Reply

    Toate medaliile câștigate sunt rezultatul unor ore de pregătire intensă, sub o îndrumare corectă și permanentă încurajare. Succesul să fie un cadou pentru copii, dar mai ales pentru domnul antrenor care și-a sărbătorit ieri ziua de nastere…
    Felicitări, colegu!

Leave A Comment