Eu n-as mai vota ramoliti!

Botosani Necenzurat nu face politica. Adica nu face politica celor care ani de zile au distrus judetul acesta, au mintit, au ravnit la averi si chiar le-au realizat. De aceea, perioada aceasta PNL si PSD, doua partide care au facut mult rau acestei zone, nu vor avea descrise actiunile de campanie. Cand vor intelege si ceilalti ca oamenii din aceste partide nu merita promovati pentru ca tot timpul sunt aceiasi, probabil o sa mai avem o sansa.

Cum as putea sa scriu stiri si informatii despre Soptica Roman sau Iliuta, cei trei care reprezinta acum PNL-ul in Botosani? Trei politicieni ramoliti care nici macar habar nu au avut ca-s in opozitie. Ei, prin actiunile pe care le fac lasa impresia ca aceasta perioada, in care in mod normal ar trebui sa faca opozitie, e un fel de vacanta. In asteptarea functiilor ce vor veni. Dupa ce la anul se vor cocota din nou pe scaune vor uita iarasi de unde au plecat. Unul senator habarnist fara nici o ideea despre prioritati sau actiuni politice. Altul fost deputat, pierzator la ultimele alegeri, dornic de salariu pe bani publici, cu afaceri dubioase in ceea ce priveste habitatul in care locuieste. Si ultimul, singurul viceprimar din istoria orasului care a fugit de raspundere pe motiv ca e prea greu. Nu, nu am cum sa le acord incredere acestor oameni si nici partidului pe care il reprezinta

Sau de la PSD cum sa bag in seama o Doina Federovici, un Budai sau un Lucian Trufin? O tripleta de aur a incompetentei si a propasirii prin metoda „nu rata nici un tren chiar daca ar fi sa mergi in genunchi”. Trei alesi care de cand sunt in functii mint si promit pe banda rulanta, din pacate nesanctionati de nimeni. Poate acum la vot. Unde e drumul Botosani-Targu Frumos preasuspusilor?

 

Asa ca nu-mi ramane decat sa spe ca USR daca va capata niste voturi, va face ceva. Sau macar nu vor minti ca astialalti. Sunt oameni care la prima vedere par misto, cel putin cei din Botosani. Nu prea se pricep ei la politica insa din punctul meu de vedere acesta este un avantaj.

de |2019-05-06T08:06:54+03:006 mai 2019|Editorial, TOP NEWS|

Leave A Comment