Târg mare la Popăuţi: animale de tot felul, produse tradiţionale, utilaje şi puzderie de politicieni (FOTOGALERIE- Video cu Daea)

Ediția a XIII-a a Târgului Expozițional de Ovine, Pielicele Karakul, Bovine, Plante tehnice și produse tradiționale de la Popăuţi a avut ghinionul în acest an să cadă într-o campanie electorală. Cum era şi de aşteptat, la târg…, ca la târg. Au venit mii de oameni din toate coţurile judeţului, dar şi de prin judeţele vecinine, fermieri care  să-şi laude produsele, clientelă care să cumpere marfă tradiţională de calitate, rătăciţi, mulţi gură cască, dar şi câţiva zeci de politicieni de stânga şi de dreapta. Doar nu puteau rata ocazia să facă puţintică campanie electorală printre oi, capre şi porci.

Din estimările organizatorilor, Asociația Moldoovis împreună cu celelalte asociații de profil și Stațiunea de Cercetare Popăuți,  ar fi fost la târgul de la Popăţi în jur de 10.000 de oameni. La ediția din acest an au venit mulți crescători de animale dar în schimb, comercianţii de produse tradiţionale au fost mult mai puţini decât la ediţiile anterioare. Oricum comercianţii prezenţi s-au arătat extrem de încântaţi de vânzare. Terasele cu mici, grătare şi bere au fost de-a dreptul neîncăpătoare, oamenii prezenţi la târg fiind nevoiţi să stea zeci de minute la coadă.

Cât despre ministrul Agriculturii Petre Daea nu ne permitem să transcriem ce a spus pentru că aşm strica totul. Aşa dar,  vă lăsăm să-l ascultaţi în toată spledoarea lui, menţionând că filmarea aparţine colegului nostrul Răzvan Sauciuc, de la Botoşani Online.

de |2019-05-06T05:00:23+03:006 mai 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment