Raul a fost starpit in Botosani. Ieri politistii din Rachiti au reusit o captura impresionanta care pune in umbra captura colegilor din Constanta care au gasit pe plaje cateva sute de kilograme de cocaina.

Bravii aparatori ai legii de la Sectia de Politie Rurala nr 1 din Rachiti au confiscat de la un tanar 4 pachete de tigari si doi litri de alcool. Economia subterana a fost in acest mod infranta. Cazul a fost prezentat cu fast pe nota de eveniment a Politii Botosani. Cele 4 pachete de tigari si cei doi litri de alcool vor fi expuse in cadrul unul „Muzeu al confiscarilor” pe care comandantul Politiei Botosani intentioneaza sa il deschida.

Unul din politistii vigilenti din Rachiti declara:

„L-am vazut pe faptas de departe. Avea o atitudine dubioasa si acest lucru m-a determinat sa actionez. Cand am vazut captura, nu mi-a venit sa cred. Este cea mai frumoasa zi din viata mea. Am intervenit la timp pentru ca tanarul se pregatea sa desfaca un pachet, sa fumeze o tigara”.

Faptasul si-a recunoscut fapta pe loc sperand sa capete o pedeapsa mai blanda. Politistii din Rachiti au fost insa nemilosi. I-au aplicat infractorului o amenda de 500 de lei. Vizibil debusolat faptasul a declarat:

Este un cosmar pentru mine. Speram sa vand tigarile si alcoolul si sa intru in politica. Cu restul de bani voiam sa iau niste terenuri si niste spatii in Botosani ca sa am si eu viitorul asigurat. Acum, nu mai am nimic. Munca mea de o viata s-a dus pe apa sambetei”. 

Presedinele tarii a emis un decret de decorare a celor doi politisti din Rachiti care ieri, au confiscat 4 pachete de tigari si doi litri de alcool. Ba mai mult, au ridicat PIB-ul tarii prin amenda de 500 de ron pe care au apliocat-o.

Desi pare greu de crezut, cazul este real, s-a intamplat ieri si apare pe nota de eveniment a Politiei.