Incredibilul s-a produs ieri. Atat de pomenitul drum Botosani-Tg Frumos a intrat in reabilitare. PSD a pornit motoarele la maxim si intentioneaza sa termine lucrarea in mai putin de o luna.

Cei 5000 de psd-isit care au participat ieri la miting nu s-au mai intors acasa. Ei s-au oprit la Targu Frumos si s-au organizat pentru a incepe lucrarile de reabilitare a drumului spre Botosani. Au fost organizati de Doina Federovici si Marius Budai, ambii demnitari, in spiritul puterii exemplului carand dupa ei cate un harlet. Ba chiar ministrul muncii facuse rost si de o roaba.

Propunerea a venit de la doamna senator. Noua primarii ne-au pus atata bautura si mancare pentru miting incat ne va ajunge cu varf si inderat pentru urmatoarea luna. Mancam si bem, muncim, facem cuvantul PSD sa conteze. Am fost patrus de ceea ce a spus la miting domnul Dragnea si am considerat o idee buna sa facem acest drum. In plus, la dus spre Iasi pe portiunea asta ne-a hurducat foarte rau. Si acum ma doare fundul”, a declarat un participant.

Doina Federovici, a fost mai transanta:

PSD cand spune ceva face. Suntem 5000 de oameni care vom face acest drum. Vrem sa taiam panglica si sa-l botezam „Drumul Rosu” in mai putin de o luna. Nu mai avem noi timp sa stam dupa licitatii si alte chestii birocratice. Noi facem. Cand spunem ceva, facem. I-am si impartit pe categorii. Birta ca e mai specialist va supraveghea lucrarile iar baiatul de la Urban serv se va ingriji sa fie curat. Eu, ca de obicei, voi face cafelele in fiecare dimineata. Chiar ma pricep la asta. Pacat ca nu am unde da cu aspiratorul.”

Stirea, pentru ca e o stire, a fost preluata de toata media centrala care anunta ca va face lobby pe langa Liviu Dragnea sa propuna o lege a drumurilor care sa oblige pe membrii fiecarui partid aflat la guvernare repare orice groapa pe strada atunci cand o vede.