Primaria Mihai Eminescu a dat lovitura. 10.000 de botosaneni s-au putut bucura ieri de un concert incendiar Andra in cadrul festivalului Floare Albastra. Acest lucru i-a determinat pe multi botoșăneni să iasă din case și să vină sâmbătă seară la Ipotești. Sute de mașini erau parcate pe ambele părți ale drumului iar pe gazonul și în tribuna stadionului din comuna Mihai Eminescu erau mii de oameni. Cei care au ajuns în jurul orei 21.00 și-au lăsat mașinile la doi-trei kilometri de stadionul unde s-a organizat spectacolul.

Andra este unul dintre cei mai apreciați artiști români, în special în rândul copiilor și adolescenților. S-a confirmat în această seară la Ipotești unde au venit foarte multe familii cu copii și foarte mulți tineri din județul Botoșani. Au cântat, au scandat numele artistei, au aprins luminițele telefoanelor, au filmat, au făcut poze și s-au distrat. Organizatorul, fostul deputat Verginel Gireada, declara:

„De 12 ani încercăm să aducem nume și nume. În acest an cred că am dat lovitura. Cred că avem peste 10.000 de oameni la Andra. Se vede că este un stadion minunat. Mă bucur că au venit atât de mulți oameni.  O parte din bugetul festivalului este din sponsorizări iar o parte de la Consiliul Local. An de an vom face acest eveniment. Comuna Mihai Eminescu nu este o comună săracă și își poate permite să facă un festival de asemenea anvergură”.

Festivalul Floare Albastra va continua si in seara aceasta. Printre artistii care vor evolua se numara Vasile Muraru si Ion Paladi.