Noua conducere a SC Urban Serv SA a refuzat sa incheie contract de prestari servicii cu DSPSA pentru curatenia in parcul Cornisa in perioada celor 3 zile de festival. Eugen Turcanu, directorul DSPSA Botosani spune ca pentru a asigura curatenia in parcul de distractii s-a apelat la un contract cu penitenciarul si 20 de detinuti vor fi adusi in fiecare seara sa curete perimetrul unde se vor desfasura manifestarile.

Am trimis o multime de solicitari la Urban Serv si cu greu au raspuns. Nu au dorit sa faca contract pentru a face curatenie la Cornisa desi acesta este obiectul lor de activitate. Motivul invocat de ei este halucinant, au spus ca parcul de distractii Cornisa nu e in Botosani si ca nu pot sa faca curatenie. Am fost nevoie sa fac contract cu penitenciarul si vor veni la curatenie 20 de detinuti”. 

Si primarul Catalin Flutur a confirmat cele spuse de Eugen Turcanu sustinand ca la cerut bani cei de la Urban Serv sunt primii dar la facut treaba ultimii. Urban Serv este condusa exclusiv de sefi membri PSD si s-a aflat dea lungul timpului in centrul a numeroase scandaluri. Mai nou, directorul firmei este Bogdan Buhaianu, care cel mai probabil nu stie care este obiectul de activitate a firmei pe care o conduce.