Cei patru artişti din trupa Boney M Experience ft Sheila Bonnick, invitaţi să concerteze la deschiderea Parcului de agrement Cornişa de la Botoşani, au avut un ghinion fantastic.

Artiştii au ajuns cu avionul la Bucureşti şi au vrut să vină spre Botoşani tot cu avionul. Cum cel mai apropiat aeroport este Suceava şi-au cumpărat bilet şi s-au îmbarcat în avionul ce trebuia să aterizeze după o oră şi jumătate pe aeroportul Ştefan cel Mare. Din cauza ceţii aeronava nu a putut ateriza la Suceava aşa că a fost direcţionată spre aeroportul  Iaşi, însă nici aici nu a putut ateriza din cauza condiţiilor meteo.  Pilotul avionului a decis să aterizeze la Bacau, dar între timp ceaţa a învăluit şi aeroportul din Bacau aşa că avionul s-a reîntors de unde a plecat, adică pe aeroportul din Bucureşti.

După ce au fost plimbaţi cu avionul prin jumătate de ţară fără să poată ateriza pe niciun aeroport, artiştii trupei Boney M Experience ft Sheila Bonnick au hotărât că cel mai sigur este să plătească un taxi care să-i aducă la Botoşani.