Satul de fitele occidentului solistul NANA care a concertat vineri pe scena de la Cornisa s-a indragostit in Botosani, a decis sa ramana aici pe termen nelimitat si surpriza, s-a inscris in PSD. Deja au aparut poze in care NANA fraternizeaza cu membri importanti din partid. Surse din cadrul PSD Botosani au declarat ca NANA a propus si imnul oficial al partidului, acesta fiind hitul Lonely.

Din cauza varstei NANA nu poate fi primit in cadrul organizatiei de tineret dar la seniori deja a capatat un post ca si consilier al viceprimarului Murariu. Acesta de multa vreme isi dorea un om pe acest post insa nu a gasit pe nimeni care sa-i poate satisface pretentiile. Marian Murariu este cunoscut drept viceprimarul fara consilieri deoarece din cauza ritmului infernal de munca pe care il sustine nimeni nu poate face fata.

NANA a declarat:

Botosani e minunat. Fetele e minunat. PSD e minunat. Iubesc Botosani si Marian. Hai la vot!”

Liderii locali PSD au fost socati de alegerea lui NANA insa l-au primit cu bratele deschise. Deja astazi l-au trimis in campanie electorala sa imparta pachete cu ulei, faina, zahar si salam pe malul prutului la Baranca.

Este un ajutor divin. Nesperat. Cu el si cu Doina spargem tot. NANA va face PSD mai bun, mai tolerant si mai inspre tineri. Iar imnul propus de ele este minunat. Nu stiu de insemna lonely insa la cum suna melodia nu se poate sa nu fie de bine”, a declarat un membru PSD.

Cel mai probabil datorita notorietatii, NANA va fi candidatul PSD la functia de primar.