Asa cum am informat, Botosaninecenzurat va dezvalui astazi parola PSD, parola cu care botosanenii isi vor putea lua inapoi judetul daca vor merge la vot in numar cat mai mare. Ea a fost dezvaluita de un participant la festivitatile pricinuite de sarbatorirea zilelor onomastice a celor mai iubite doua Elene din partid. Este vorba de Elena Viorica Dancila si de Elena Doina Federovici.

HASICTIR, legat, este parola pe care PSD-ul a impus-o pentru comunitatea din Botosani. Surpriza vine insa ca aceasta parola are mai multe derivatii. S-au aflat si acestea, precum si cageriile sociale pe care le pot folosi. Exista deci mai multe parole, in functie de statut care vor deschide portile catre bine celor care le vor folosi.

  1. HAISICTIR, cu majuscule si legat este parola de acces general, valabila pentru toata lumea. Ea trebuie rostita cu dispret si patima ca sa functioneze.

  2. Sacu` si la buruian este alta parola pe care o pot folosi doar cei care fac parte din cageriile defavorizate ca sa le intre in cap bine ce au de facut

  3. Mergi cu cercu` este a treia parola valabila numai daca este folosita de pensionari. Se face referinta la nevoie de miscare atat de necesara la o varsta inaintata.

  4. Plimba ursu` este alt cuvant cheie. El este accesibil celor care lucreaza in privat si care, fara nici o marire de salariu semnificativa de cativa ani, platesc doar anul aceasta cu 23% mai mult pe produsele alimentare. Ursul este asimilat produselor de alimentare de carne de lux si semnifica bogatie.

  5. JET sau Ia-ti viteza sunt doua parole valabile penru bugetarii din invatamant. Se simte nervoziatea dat fiind faptul ca „lor li s-a dat si ce mai vor?!”

  6. Stai pe burta este cea mai jinduita parola insa nu fuctineaza decat daca esti doctor sau lucrezi in administratie. E o parola de aducere aminte la faptul ca au primit suficient.

  7. CUOCHII`NSOARE legat si cu majuscule este pentru contestatari si protestatari atragandu-li-se astfel atentia asupra faptului ca asa vor ramane

  8. dau2lei este parola pentru presa, in felul acesta, subliminal, fiind transmis mesajul ca au de primit. Multi deja au uzitat-o.

Exista si parola VIP, pentru demnitari. Acesta inca nu a fost rasuflata de la PSD insa pe surse se pare ca acesta este DoIna`nRapitA. Nimeni nu a incercat-o insa deoarece nu se stie daca cuvantul rapita este scris corect sau care e sensul: de rapita planta sau de rapita ca in carpeta cu Rapirea din Serai. Pana la alegeri pe 26 mai politistii, jandarmii si politistii locali vor trebui sa invete toate aceste parole si levelurile de folosire. Vor avea drept de legitimare si membrii PSD cu esarfe rosii la gat si cu pliante in mana stanga.