La final de sezon FB Botosani mai da odata cu bata in balta. Pretul biletelor puse la meciul cu Dinamo nu justifica nici calitatea fotbalului pe care il joaca celor doua echipe, nici miza meciului, nici conditiile oferite de stadion cu atat mai mult compertomanetul gen Becali a conducatoului exchipei locale. Au decis ca la peluze sa fie 20 de lei un bilet iar in tribune 30 de lei. Preturile sunt exagerate dat fiind faptul ca FC Botosani joaca acum „finala play out”, adica un fel de care echipa e popa prostul. Iata cateva din preturile practicate de conducerea exhipei in acest sezon:

20 de lei intrare generala cu Dunarea Calarasi

Cu Sibiul a fost 10 lei intrarea generala pentru ca erau in suferinta si aveau nevoie de public

Cu Astra a fost 20 de lei intrarea generala.

Cu Gaz Metan intrarea generala a fost 20 de lei de persoana

Marirea nejustficata nu se poate pune decat pe seama dorintei conducatorilor de a baga cat mai mult bani in buzunare la un final de sezon in care echipa a capotat in momentele cheie si prin jocul practicat inafara de nervi nu a oferit nimic.

Este de retinut ca FC Botosani foloseste la un pret de nimic stadionul Primariei, primeste bani in fiecare an de la Primarie si nu a avut nici o contributie in modernizarea daca se poate spune asa a bazei sportive. Practic au venit la de-a gata si incaseaza bani de la botosaneni. Cu aceeiasi bani pe care FC Botosani ii cere pe bilet poti intra si mai poti bea si o apa sau un suc pe National Arena, pe stadionul CFR sau la Craiova. Arene noi, moderne, jocuri cu miza, echipe pe primele locuri.

Scapati de grija retrogradarii conducatorii de la FCBT au acum grija imbogatorii, pe ultima suta de metri, asta inainte de a vinde jucatori pe sume extrem de generoase despre care nu se stie nimic cum sunt cheltuite. Practic in buricul targului se desfasoara cea mai misto afacere din Botosani: si totul se intampla pe bani publici: incasez de la platitorul de taxe si impozite, incasez de la primarie, pun ce pret la bilete vreau, vand ce jucatori vreau, imagine gratis la televiziuni si nu dau socoteala la nimic: nici cu ce se incaseaza de la liga, nici pe ce se incaseaza de pe jucatori, nici ce se incaseaza pe reclama. Iar daca intrebi, repede sare mustarul patronului echipei Valeriu Iftime.

Meritau si botosanenii o compensatie pe final de sezon care sa-i aduca la stadion in numar cat mai mare inse foame de bani e mai presus decat imaginea.