E PE BUNE! Pentru un post de spălătoreasă la spital se cere licenţă în economie şi 6 ani şi jumătate vechime în finanţe-contabilitate

Se pare că posturile la stat au devenit atât de căutate încât candidaţii sunt nevoiţi să îndeplinească condiţii de participare la concurs greu de imaginat pentru o minte normală. Spre exemplu, Unitatea de Asitenţă Medico-Socială din Săveni a scos la concurs un post de spălătoreasă pentru care candidaţii trebuiesc să îndeplinească condiţii mai aspre decât pentru ocuparea unui post de director de bancă.

Potrivit anunţului publicat în presă, unitatea spitalicească din Săveni le solicită candidaţilor care doresc să se înscrie la concursul pentru postul de spălătoreasă să fie absolvenţi de studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă în domeniul financiar-contabil, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului să fie de 6 ani şi 6 luni.

Evident că la aşa studii se va da şi un examen pe măsură constând într-o probă scrisă şi una de tip interviu.  Candidaţii vor trebui probabil să expună o proiecţie de buget, bine fundamentată, din care să rezulte rufele murdare ale spitalului se pot spăla cu cheltuieli minime folosind doar apă de ploaie, magla şi săpunul “Cheia”.

Detaşarea candidaţilor se va face clar la interviu, unde comisia compusă din membrii competenţi  din cadrul conducerii spitalului Săveni vor pune întrebări referitoare la soluţiile agreate de normele UE pentru uscatul rufelor pe sârmă.

Şi acum pe bune…

Dacă pentru spălătoreasă la spital se pretind studii universitare cu licenţă şi vechime de şase ani, atunci pentru posturile de director în instituţiile publice ce şcoală trebuie să ai, în afară de cea de partid?!

de |2019-05-24T07:23:19+03:0024 mai 2019|TOP NEWS|

One Comment

  1. uiol 12 februarie 2020 at 12:12 - Reply

    prosti pe bune

Leave A Comment