Dovada ca cei de la PSD Botosani sunt pe alta lume si se cred de neinlocuit este aici. Comunicatul de mai jos nici macar nu merita comentat, atat de vadit umflat este. Dar am sa o fac pe scurt la final. Pe aceasta cale tin sa anunt organizatia PSD Botosani (judeteana) sa nu mai aglomereze atat mailul personal cat si cel al publicatiei Botosani Necenzurat cu asemenea comunicate. Daca am ceva de intrebat, stiu unde-i gasesc. In principiu as prefera ca si multi alti colegi jurnalisti comunicarea prin intrebari la conferinte de presa. Insa pentru PSD este mai usor sa dea declaratii in oglinda decat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor. Iata integral „comunicatul”

Comunicat de presă:   28.05.2019

Lucian Trufin: “În județul Botoșani PSD a câștigat – punct

Alegerile europarlamentare în  județul Botoșani au fost câștigate de Partidul Social Democrat cu peste 33% din voturile exprimate.

Partidul Social Democrat rămâne lider în opțiunile de vot ale botoșănenilor. Este o confirmare a faptului că botoșănenii simt beneficiile implementării programului de guvernare, program la care sub nici o formă nu trebuie să renunțăm. Avem adevărați campioni la aceste alegeri și mă refer aici la organizațiile locale ale PSD din Săveni, Vlăsinești, Cordăreni, Manoleasa, Hilișeu Horia, doar dacă avem în vedere procentele obținute pentru partid atât în mediul urban cât și în mediul rural. De fapt PSD a câștigat în 49 din cele 78 de  UAT-uri din județ și a obținut cele mai multe voturi în municipiile Botoșani și Dorohoi. Mai mult de atât, PSD a câștigat în 12 UAT-uri conduse de primari liberali, pierzând doar în 4 conduse de social democrați” a declarat senatorul Lucian Trufin.

Situația din Partidul Social Democrat este una complicată la acest moment, dar tocmai în astfel de situații se vede tăria de caracter și verticalitatea liderilor de la toate nivelurile –  local, județean și central.

Cea mai mare greșeală pe care poate să o facă acum Partidul Social Democrat este să renunțe la implementarea programului de Guvernare. Sunt proiecte în derulare pentru români, pentru primăriile din mediul urban dar și din mediul rural. În cazul în care nu se vor găsi soluții pentru continuarea acestei guvernări, eu, împreună cu colegii din conducerea PSD Botoșani (mai puțin cei care doar știu să ceară demisii fără să contribuie cu nimic la luptele electorale), rămânem cu fruntea sus pentru că ne-am bătut pentru botoșăneni, am adus fonduri în județ iar aceste lucruri se văd cu ochiul liber.

Pentru cei care astăzi din interior cer demisii le transmit să se autoevalueze. Responsabilitatea procentului obținut  este a tuturor membrilor de partid, mai ales a celor care, datorită acestui partid, ocupăm funcții și demnități, și susțin ca analiza scorului electoral să o avem în interiorul partidului. Îi felicit pe toți cei care s-au implicat – militanți, consilieri locali și județeni, primari  pentru munca depusă în campanie și efortul făcut în ziua votului. Scorul obținut de PSD în județul nostru sub conducerea doamnei președinte Doina Federovici și a domnului Marius Budăi, președinte executiv, menține PSD Botoșani  pe locul 7 în clasamentul național pe organizații. ” a mai adăugat senatorul social- democrat.

 

  1. In judetul Botosani PSD a castigat. Punct. 

Cum va simtiti cand cineva va spune asa ceva? Nu neaparat ca PSD a castigat. Ceva cu punct subliniat la urma? Concluzia: un needucat in comunicare care jigneste grosolan inca de cum deschide gura. Lucia Trufin, senatorul melcilor.

2. Este o confirmare a faptului că botoșănenii simt beneficiile implementării programului de guvernare, program la care sub nici o formă nu trebuie să renunțăm

Tocmai in potriva lui Dragnea si a programului de guvernare care nu a construit nici un spital, nici un drum, nici o autostrada, nici un veceu in curtea scolilor nici nimic. S-a bazat pe imprumuturi si pomeni si faramitarea justitiei. Dovada: 98% din puscariasi au votat PSD. Dar Trufin insista.

3. În cazul în care nu se vor găsi soluții pentru continuarea acestei guvernări, eu, împreună cu colegii din conducerea PSD Botoșani (mai puțin cei care doar știu să ceară demisii fără să contribuie cu nimic la luptele electorale), rămânem cu fruntea sus pentru că ne-am bătut pentru botoșăneni, am adus fonduri în județ iar aceste lucruri se văd cu ochiul liber.

Asta e de Stan si Bran. Rad in hohote, mi-am sunat toti prietenii. In cazul in care nu se vor gasi solutii….vom ramane cu fruntea sus….am adus fonduri…se vad cu ochiul liber. Hai sa-i explic talambului ca pare desi nu cred greu de cap: PSD nu a adus nici un fond si cu ochiul liber se vad: 0 drumuri asfaltate cum trebuie, doar carpeli, 0 spitale, 0 autostrazi, 0 drum stregic, 0 Botosani-Tg Frumos, 0 Flamanzi-Prajeni, 0 teatru, 0 voturi pentru botosaneni la Consiliul Local. NIMIC. Asta se vede, da! In schimb comunicate de presa cu autolaudaturi, cat incape.  DAR EI VOR RAMANE CU CAPUL SUS.  

4. Scorul obținut de PSD în județul nostru sub conducerea doamnei președinte Doina Federovici și a domnului Marius Budăi, președinte executiv, menține PSD Botoșani  pe locul 7 în clasamentul național pe organizații.

Nu se putea cu un pupic in fund la doamna Doina si la domnul Budai. Ca poate „manaca si gura lui doua peste coapte” la alegerile parlamentare de la anul. Sincer nu cred dar sa respectam vorba aia buna inventata de Basescu: „Cand Dumnezeu vrea sa isi bata joc de tine, iti ia mintile”.

 

 

PS: poza le apartine. Au cautat mult una fara persoanele de PSD Botosani care nu sunt agreate. Eu am folosit alta. Poate isi dau seama cat de penibili au fost cu articolele lor platite in presa de partid.