Oportunistii fac deja coada la usa filialei locale USR atrasi fiind de procentele obtinute in aceste alegeri dar si de posibilitatea a capata functii anul viitor la alegerile locale. Informatia a fost confirmata de presedintele partidului, Andrei Dranca care a declarat insa ca posibilitatea ca partidul sa se populeze cu fosile de la alte formatiuni politice este exclusa.

Am telefonul plin de mesaje, nu am apucat sa le citesc pe toate. De fapt, nu a stat sa fac o socoteala. USR nu se va popula cu altii de la alte partide. Avem sistemul nostru de atragere de membri noi si nu ne vom abate de la ei. Uniunea Salvati Romania este un partid care nu se va murdari cu tot soiul de oameni care au performat intre ghilimele la alte partide„.

Cele mai multe cererei de inscriere in USR sunt de la membrii ALDE si PNL. Primii din cauza scorului obtinut de partid in alegeri care, scor care nu le ofera nici un viitor politic, ceilalti din cauza ca nu se vor regasi pe listele de partid la viitoarele alegeri.

Voi citi toate mesajele impreuna cu colegii. Nu ne ramane decat sa radem cat de tare se agata ca sa fie ceva in politica. Sunt membri ALDE si PNL, de la PSD nimeni nu a depus cerere de inscriere, dar nici ca ar avea vreo sansa„.

USR?+a obtinut 12% in Botosani spargand monopolul celor doua partide mari, PSD si PNL.