Gara Veresti, un loc frecventat in special de studentii botosaneni in drum spre Iasi a ajuns o gropa de gunoi. Nimic din ceea ce ar trebui sa existe in lumea civilizata nu se gaseste in gara din Veresti. Gunoaie, afise fara nici un sens, tencuieli cazute, mirosuri, paturi in geamuri si buruieni intregesc un tablou care scoate in evidenta perfect modul in care CFR isi bate joc de calatori. Fiind important nod feroviar, gara Veresti este aglomerata aproape zilnic intre anumite intervale orare marea parte a calatorilor fiind oripilati de ce gasesc in aceasta statie.

Casierita sta cu patura in geam ca sa nu vada lumea ce face iar seful de statie si-a opacizat biroul cu vitraliu.

Gunoaile si mucurile de tigara sunt peste tot, echilibrand peisajul, scotand in evidenta dispretul si lenea celor de la CFR Calatori pentru cei care tranziteaza Verestiul.

Toaleta evident era inchisa si chiar daca ar fi fost deschisa, nimeni n-ar fi avut curaj sa intre. Inscriptiile mizere de pe pereti nu indruma la nimic, explicatiile de exemplu cum se poate folosi biletul de calatorie fiind de rasul curcilor, neinteligibile.

Gara din Veresti este gestionata de regionala CFR Suceava unde salariile pentru lene sunt incredibil de mari. Reclamatiile se pot trimite pe mail la CFR sau Ministerul Transporturilor. Date fiind aceste aspcte, gara Veresti este frecventata doar de navetisti si calatori in lipsa de solutii.